Přejít na výpis diskuzí

Báječní lidé

FILM 19.8.2008 
22 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-)

Ahojky nevíte pls někdo kde bych se mohla kouknout na 1.řadu? předem díky :-)
  • hory.2.0

Hudba ze seriálu

Čauky lidi, nevíte kde by se daly sehnat písničky,co hrají v tomto seriálu?Díkec :)
  • deemail

:)

Zdárek, nevíte někdo jestli už je ta druhá řada? Je to napínavý :-D . . . díky
    • anca.trhla.anca

Re: :)

Achojiky druhá ředa je ale newim jestli jí někdy u nás uvidíme v televizi:)
  • Sophie a Nick

Nevíte někdo jestly se sophie a nick spolu vyspí??? potom co tu sázku prohraje a nevíte proč už Nick nehraje v druhý sérii???? *9* *9* *9* *9* *7* *7* *7*
    • Re: Sophie a Nick

Myslím že se spolu nevispi, nevis kde bych mohla najit 15tý a 16tý díl??? Prosím, strašně mně zajímá jak to dopadne... můj email kaluka@seznam.cz , předem moc děkuju
  • ...

hele a ten 16tej díl jak pls skončil? já nvm jestli to byl ten co sem viděla:D
  • Prosííím!

Nevíte jak se jmenuje herec, kterej hra je Chrise?? Pls mooc bych to chtěla vědět.. Předem dík *4*
    • van

Re: Prosííím!

Sean Wing
      • Re: Re: Prosííím!

Děkuju moooc *3* *4*
  • stranky

ahojky dora stranka o tomto seriale-http://beautifulpeople.wbs. cz/Uvod.html
  • volse

pisnicka

jjj pls ja taky hledam vsechny ruzny pisnicky z serialu bejacni lide pls jinak na volsanska1@seznam.cz *4*
  • Písnička

Ahoj, pls nevíte jak se jmenuje ta úvodní písnička???
  • volse

2 řada

holky nevíte jestli už je 2 řada?a kde bych ji mohla najit? *4* *9* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit