Přejít na výpis diskuzí

Bastardi

FILM 29.10.2010 
55 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • abigor

kravina

další česká ptákovina *9*
    • selena.g

Re: kravina

Ten film je náhodou dost dobrej !! *13*
  • help me

nevýte, kde se na ten filmík kouknoout online....a v normální kvalitě???? *9*
    • adulinka2000

Re: help me

1.dubna bude v 22:00 na primaCOOL . *3*
  • Hrůza

Nic horšího jsem snad neviděla. Bez děje, strašné!!! Dost amatérské a spíš dává návod, jak se špatně chovat! Děs!!! Učila jsem v dřívější zvláštní škole, tohle je přehnané, děs!!! Nechápu, jak se tento film mohl dostat vůbec do kin-šílené!!
    • paluchoviciwetka

Re: Hrůza

Pomlč!!!!!!Nejvííc LUXUS film!!!! Sama si děcko!
    • Re: Hrůza

Drž hubu!!!!!!!!!!!! Nekecej do toho... jestli se ti to nelíbí tak si to napiš na prdel a běhej venku ale nepiš to sem, lidem, kterejm se to líbí, ty patnáctiletá za učitelku se vydávající blbko *10* *10*
  • newíte

pls newíte jak se jmenuje ten herec co řekl:až mi ho ******** tak se s tebou budu bavit.
    • Re: newíte

Patrik Koutný
  • Je to úžasnej film :)) A ten kdo říká že ne tak on je teda pěknej debžotteekk :pp Nejhezčí Je Petr Daniš(Ondra Semerak) a Milan(Patrik Koutný) Oni jsou nejj :)) Ale Ondra se tak vážně chová jak bastard :(( znám ho osobně
    • A kdo ti na toto skočí ?
    • Shifty-Shellshock
      :)
  • Bájo.

Docela silný šálek kávy tuten film. Ale jo, je úžasnej ! ! Nic proti němu nemám ! Bezva ti 3 kluci :) ! Bomba film ! *14*
  • omg

to už teda přehnali... lidé se dívají na filmy aby se pobavili a něco z toho měli ale tohle je brutus pičovina bez hlavy a paty, dost smyšlená a nereálná...dost to přepískli ...ale samozřejmě že ti exoti co tu píšou jak je ten film skvělej tak ti se pobaví snad u každého krávoviny..... *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *13*
  • BLBOST

Je to blbost nechápu to :D jako že jak může někdo natočit takový film nejhorší jsou ty 3
  • Tenle film má něco do sebe *14* Už se těším na DVOJKU *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit