-
kravina
další česká ptákovina *9* -
-
Re: kravina
Ten film je náhodou dost dobrej !! *13*
-
-
help me
nevýte, kde se na ten filmík kouknoout online....a v normální kvalitě???? *9* -
-
Re: help me
1.dubna bude v 22:00 na primaCOOL . *3*
-
-
Hrůza
Nic horšího jsem snad neviděla. Bez děje, strašné!!! Dost amatérské a spíš dává návod, jak se špatně chovat! Děs!!! Učila jsem v dřívější zvláštní škole, tohle je přehnané, děs!!! Nechápu, jak se tento film mohl dostat vůbec do kin-šílené!! -
-
Re: Hrůza
Pomlč!!!!!!Nejvííc LUXUS film!!!! Sama si děcko! -
Re: Hrůza
Drž hubu!!!!!!!!!!!! Nekecej do toho... jestli se ti to nelíbí tak si to napiš na prdel a běhej venku ale nepiš to sem, lidem, kterejm se to líbí, ty patnáctiletá za učitelku se vydávající blbko *10* *10*
-
-
newíte
pls newíte jak se jmenuje ten herec co řekl:až mi ho ******** tak se s tebou budu bavit. -
-
Re: newíte
Patrik Koutný
-
-
Je to úžasnej film :)) A ten kdo říká že ne tak on je teda pěknej debžotteekk :pp Nejhezčí Je Petr Daniš(Ondra Semerak) a Milan(Patrik Koutný) Oni jsou nejj :)) Ale Ondra se tak vážně chová jak bastard :(( znám ho osobně
-
-
A kdo ti na toto skočí ?
-
:)
-
-
Bájo.
Docela silný šálek kávy tuten film. Ale jo, je úžasnej ! ! Nic proti němu nemám ! Bezva ti 3 kluci :) ! Bomba film ! *14* -
omg
to už teda přehnali... lidé se dívají na filmy aby se pobavili a něco z toho měli ale tohle je brutus pičovina bez hlavy a paty, dost smyšlená a nereálná...dost to přepískli ...ale samozřejmě že ti exoti co tu píšou jak je ten film skvělej tak ti se pobaví snad u každého krávoviny..... *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *13* -
BLBOST
Je to blbost nechápu to :D jako že jak může někdo natočit takový film nejhorší jsou ty 3 -
Tenle film má něco do sebe *14* Už se těším na DVOJKU *3*