-
Sheldon je naprosto úžasný!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
-
BBT
The big bang theory na dvd!!
Všechny díly první serie se dají koupit na dvd za 18dolarů a poštovné za 5 dolarů, což je docela levné. Doporučuji objednat na amazon.com !! *3* -
-
Re: BBT
lepší by byly v čj :) -
-
teorie vel. třesku je vážně výborný serial.a navíc není tak sdlouhavěj .je velice dobrým hercem představitel sheldona proste je ten typ chytrolína,a penni je taková bláznivá blondínka.líbí semi spíš cz dabing než jejich originál.
-
-
-
tbbt je nejlepší seriál ty jejich hlášky mě dostávaj dabingy u některých filmů nestojí za nic ale tady si myslim, že dabéři odvedli dobrou práci ty hlasy pasují k postavám. Naučit se monology a dialogy co má sheldon to chce hodně dobrou pamět *15*
-
Boží seriál. Začala jsem ho sledovat ve stejnou dobu jako Jak jsem poznal vaši matku a neustále nevím, který z nich je lepší a kterej mám víc ráda. Oba dva jsou perfektní. V obou jsou nepřekonatelný hlášky a všechny postavy jsou dokonalý. PS: někteří mě asi budete nenávidět, ale konkrétně u těchhle sitcomů je českej dabing, myslím si, hodně dobrej. Jasně, že originál je originál (ještě aby ne), ale čeští dabéři si s tím hezky pohráli a výsledek stojí za to!:) PPS: Sheldon forever! BAZINGA :D:D:D :)
-
-
naprostá pravda!!!!
já to mám úplně stejně, oba dva ty seriály sou nepřekonatelný! *4* *1*
-
-
U toho seroše pravidelně umírám smíchy. *4*
-
-
Takže jsi nasmrtelný :OOO :DDD
-
-
Od 23.5. budou vysílat šestou sérii *15* nemůžu se dočkat *14* !!!
-
Teorie Velkeho Tresku je super serial, aktualne som dopozeral poslednu seriu na teorie velkeho tresku online a je mi fakt luto ze uz dalsia seria nebude :(
-
Ja aktuálne sledujem online filym a seriály zdarma na https://filmplanet.to/
-
penny je uplne blba vubec se do toho serialu nehodi
-
-
no, ale o tom ten seriál je ty se spíš nehodíš k jeho sledování ale nic proti :p
-
o to jde, že penny je jiná o to je to vtipnější ptž ona o vědě vůbec nic neví :) je to kontrast mezi borcema ve vědě a ženskou která o tom ví uplný kulový :D :D
-
-
hele lidi,muze mi tu nekdo vysvetlit,proc scheldon nejdriv trikrat zatuka a vyslovi trikrat jmeno nez vejde??serial je super,koukam na nej v tv porad dokola,kdyz bezi ale tenhle dil,pokud je to nekde vysvetleno,mi proste vzdycky ujde..dopredu diky..
-
-
Protože je to autista a ti si potrpí na svém (dodržují jimi určená pravidla a sheldon je pedant, puntičkář) *3*
-
Neni to nikde vysvětlené, jde o to, že musíš čišt mezi řádky. Sheldon má potřebu opakovat sve naučene rituály a toto patří mezi ně. Pokud jsi viděla snad všechny díly, tak ti neušel ten, kdy se snažila Amy zbavit Sheldona věci dokončovat. Klepání patří mezi tyto věci, u kterých má tyto potřeby.
-
uz nevim ve kterym dile to bylo,ale on nekde rika ze kdyz to udelas x po sobe, ze je nejvetsi jistota ze to ten, komu to smeruje, zaslechne
-