-
anicka
muzes si ho stahnout pres torrent ale musis mit stahnutej kodek *3* -
??
kde na internetu se da tento film plosim shlednout.. -
-
Re: ??
tak to nwm,ale rovou si ho můžeš stáhnout na uloz.to (samozřejmě CZ) *1* *3* *15*
-
-
jeji kamoskä
hele lidi nevite jak se veskutecnosti jmenuje ta holka co hrala tu kirstie bejvalou nej kamosku a pak tu mrchu?? pac je fakt hezka a ja ci fotečky :-D *15* -
-
Re: jeji kamoskä
Marcy Rylan (nepřipad mi moc extra hezká,ale je to tvůj názor) *1* *3*
-
-
auticko
nevite plosím nekdo jaky model je to jeji auto ?? je klásny..... dik moc ;) -
??
nevite pls nekdo kde se to da na internete shlednut plosim?? -
lidinky kujte
hejik lidičky nemohl by mi někdo pls poslat tento good filmik na Michaela.96@seznam.cz nebo na icq 413861801 mocinky děkuju *3* *3* *3* *14* -
nej
je to superrrrrrrr filmíík *14* -
Nejvíí_xd
Ten filmííík prostě nejvíí_xd.... *14* Ůplně ten filmííík zbožnujůů...Milujůůů wáás... *14* -
???
Pllsky- To je 2. díl Bravo girls??? Nebo co to je? Hay nehrála v tě jedničce ne? -
-
Re: ???
ne,ona v té jedničce nehrála,teda jo je to pokračování,ale v té jedničce hrál někdo jiný *15*
-
-
....
Je mooooooooooocc pěknej film akorát je tam pár chybek.Když třeba příjde na konkurz tak hodí tažku před dveře a pak odcházía má jí na lavičce a nebo jak jde s jamiem na tu pláž tak jak jí tam foukaj ty vlasy z každýho pohledu.Je to ale úýasnej film lepší než jednička *3* -
-
Hele kačenko za 1. tu tažku jak hodila před dveře je tam zavěr že tu tažku jí dali na lavičku a není to jamiem a JESSIEM nauč se jména a pozoruj fimy POŘÁDNĚ OK? Až se to naučíš pak něcopišzlato *3*
-