-
Ahoj hele nevíte kde bych to mohla zkouknout zdarma s českýma titulkama??? Jestly jo napiš te mi to.... :D dik
( anetabrozova@seznam.cz ) -
Prosím dáte mi odkaz na stažení nebo podívání se v češtině? protože to nikde nemůžu nají a myslím že to ani v češtině nen. Tak jestli to někdy česky má at mě prosím napíše na mail miklikova.simona@seznam.cz
-
bugra
jo ash tam byla ale myslím že až na konci s těma titulkama jinak jsem ji tam neviděla ( já jsem taky viděla jenom kousek takže xD ) , jenom její písničky se tam hrály :) *1* -
=pp
teď se na něj dívám ikdyž slovensky ale newa a mně se líbí jak v tam hrají Ashley písničky áá *14* -
Lala
Film se dá shlídnout na kinotip.cz...a ashley tam nehraje...hraje tam jenom její sestra Jeniffer *8* *1* -
-
nonehraje ale nakonci tam zpívá
-
-
soundtrack
Ahojky, nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička jak na ní tancujou na začátku ti učitelé?? Myslim tu potom co se ta gothic holka zeptá ,,Viděl jsi to??" -
Kde se dá stáhnout
Ahoj,viděla jsem tenhle film na jednom českym kanále od půlky a vůbec nikde ho nemůžu sehnat ke stažení . A když ho najdu tak je ve slovenštině,ale v cz neni nikde. Nevíte kde se dá stáhnout s cz dabingem ? -
-
Re: Kde se dá stáhnout
tEĎ ho stahuju s cz dabingem na ulož.to *3* -
-
Re: Re: Kde se dá stáhnout
můžeš sem dát odkaz
-
-
-
dekuji
děkuji už jí mam uz ji nemusite hledat:) *14* -
-
Re: dekuji
a jak se jmenuje ta písnička?..prosím taky bych chtěla vedět :)
-
-
ahoj
ahoj jestli ste viděli ten film tak vite ze tam pusti ten Penn takovou pisnicku na radiu a jdou vsichni tancit napred se tam dohaduji a potom tim tancem zjisti ze to jde tancit spolecne tak by me zajimalo jak se ta pisnicka jmenuje *14* -
-
Re: ahoj
A jak se jmenuje???
-
-
bravo girls
Ahoj Kdo by chtěl tento filmík (je nejvííc super) poslat na email s titulkama (není nadabovaný) tak napište ráda pošlu - olismrckova@seznam.cz *3* -
-
Re: bravo girls
pls jesli mi to pošleš budu jenom ráda -
Re: bravo girls
je nadabovany...sobotu isiel na markize
-