-
Moc se mi libi cesty domu divam se na serial pravidelne a moc me bavi !!!!
-
ehm ehm
fakr mooc hezkej seriál koukam na něj každý Pondělí a Středu....fakt moc hezký ;) :D -
Je to proste kravina tenhle seriál Cesty domu
-
-
neni to kravina vůbec,,,,,,,,,////// *14* *14* *14*
-
-
syn Kači
jak se jmenuje ten kluk, co hraje syna Kači??? Díky. -
-
Jmenuje se Adam Mišík
-
-
cesty domů
překrásnej seriál, škoda, že teď o prázkách nebude...:( a největší škoda je, že zemřela hl. hrdinka- Soňa...:( -
Fakt pekná hovadina je tenhle seriál Cesty Domu a nedá se na to vubec koukat !
-
HONZO ŠTVEŠ MĚ ŽE NEJSI S BÁROU. MRZÍ MĚ ŽE UMŘELA SONA. SONOproč jsi už nechtela hrát v cestách.
-
Já tenhle náš současný seriálový, filmový slovenský a český hnuj vubec nesleduji *16* *16* *11* *11*
-
Ahoj chtěla bych se zeptat Radka Pavlovčinová prý hraje nějakou Moniku...Nemám ponětí o koho jde
-
-
Teď už tam nehraje.Byla to dcera Míli Jírové a jeden čas byla s Honzou. *3*
-
-
Divím se, jak režisér o Cestách domů mluví, že je to výborný seriál a lidé se na něj rádi koukají. Sprostě se nemá mluvit a tak jen říkám, že to je strašná íčovina. První část za moc nestála, ale tato druhá je hrůza. Ať rejža zajde do hospod a tam se ptá. Bude se divit.
-
-
Ahoj spřízněná duše!Zkusila jsem z nudy přes léto zjistit oč jsem přicházela, viděla jsem už pár kravin, ale tohle jsou splácané všechny stupidní telenovely dohromady. Ani ti herci z toho moc nemůžou udělat a jsou vesměs trapní. Ale zase na druhou stranu- dlouho jsem se tak nezasmála, zejména kolem těch umíracích scén. Docela si lámu hlavu, kde je ta hranice, kdy mě podobný příběh upřímně dojme a kdy rozesměje, či uvede v běs. Co udělá z uměleckého díla s...čku! To se jim dokonale povedlo. Zd.
-