-
6 řada
geniální finále 6 řady *3*
výborný seriál, skvělá hudba...
úžasný komediální talent Sary Ramirez *14* -
-
Re: 6 řada
přesně tak WE LOVE SARA RAMIREZ *3* -
-
Re: Re: 6 řada
YEA !!! :D Moje řeč :D
-
-
-
:-)
užasný serial 2.nejlepší hned po Buffy the Vampire Sleyer *3* -
MTMRR..)
*14* Já je prostě nejvíc miluju...Meredith a Mc vysněného.. hlavně aby byli zase spolu)) *14* *14* *14* -
-
Re: MTMRR..)
nápodobně... teda já víc miluju ho než Meredith, ale jsou skvělá dvojka ;-)
-
-
...
Tak by ma zaujímalo, či niekto z vás už videl 5. sériu. Ja som ju videla celú a musím povedať, že ma chytila za srdce. Začala som milovať postavy, ktoré som predtým ignorovala. Napr. taká Cristina- tú úplne zbožňujem. Stala sa viac ľudská a zdá sa, že jej scenáristi ponúkli oveľa viac priestoru. Navyše som sa zamilovala do novej postavy- Dr. Owena Hunta- prosto nemám slov. Tak komplikovaný človek, toľko bolesti, nevypovedaných emócií. Keď má prehovoriť v seriáli, ani nedýcham.
Prosto, napíšte, či ste aj vy videli túto sériu, nech môžem o tom s niekým pokecať... -
-
Re: ...
Hej, Owena miluju ja :-) -
Re: ...
Neviděla jsem celou sérii, jen můžu říct že takovýhle konec Izzie a George jsem fakt nečekala. *9*
-
-
super
Nejlepší seriál,co znám *14* -
jj
jj uplne nej serial lepsi neznam ;)) ja ho doslova zeruuu :D *14* *14* -
Skvělej seriálek!!
Fakt skvělej seriál..!! Upe úžasnej *14* MILUJU.. *14* -
Ahoj hele kdo hraje Izzi?Pls?
*7* *7* *4* *4* -
-
Re: Ahoj hele kdo hraje Izzi?Pls?
Izzie hraje moje oblibena Katherine Heigl *1* Akorat me mrzi ze uz v novych dilech nehraje *9*
Ale i tak se nemuzu dockat az budou na prime davat dalsi serii *1* *1*
At ziji chirurgove,nejlepsi serial vsech dob *14* *4*
-
-
joo
ten serikoš žeru,jako prison breka atd......ůůůů..,a teď ty nej díly.....napínavý...juj... *15* -
Nechau to..
Nevíte jak se jmenuje ta doktorka jak jí hraje Katherine Heigl?Nechapu proc tu neni napsana ze v tom hraje..Jinak je ten serial fakt úža *14* ..Ale tu Katherine v tom mam nejradsi... -
-
Re: Nechau to..
je to tam napisane -
Re: už to mám
Katherine Heiglrole: Dr. Isobel 'Izzie' Stevens *1* -
Re: Nechau to..
jmenuje se izzy (stývnsová) nevím jak se to píše v ajině ale je izzy stývnsová *3* -
-
Re: Re: Nechau to..
Jmenuje se Isabela Stevensová
-
-