Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdenule119

    Super...

    ...tenhle film patří mezi moje nejoblíbenější...což sou skoro wšechny s Heathem...=oD=oD...no prostě uplně bezwadně to zahrál...a i ostatní herci...bylo to prostě uplně krásný a dojemný...ale jak tak o otm přemýšlím,Heatheček si snad zahrál we wšech žánrech filmů...hrál klaďase i záporňáky a wždy to zahrál nejlépe a tak přeswědčiwě......je to škoda,že umřel takowej talentowanej herec... *9* ..ale pro mě prostě nejlepší nawždy... *4* *14*
  • aliss67

    yeyye

    wow,fakt dobry film,Heath?? Proste SSUUPPEERR!!!!!! *3* *4* *9* *4*
  • l.enik

    Krásný film

    Tento film patří mezi jedny z mých nejoblíbenějších filmů jak s Heathem,tak vůbec.Mám ráda samozřejmě všechny jeho filmy,ale tenhle je opravdu krásný.Mám prostě ráda historické filmy.Díky této roli jsem si Heatha oblíbila.Je to něco úplně jiného,než na co jsme u něj zvyklí.Opravdu krásný,smutný a dojemný příběh o přátelství.
  • ...

    Takže k tomuhle filmu jsem se samozřejmě dostala přes Heatha,že ano..xDD
    Ale jinak musím říct,že je moc pěkný,příběh zajímavý...postavy dobře zahrané(né že bych teda byla nějakej expert žj..xDD)
    Ale mě osobně tenhle žánr až tolik nebere,takže se mi třeba víc líbily jiný Heathovi filmy...ale každopádně podle mě kvalitní snímek,stojí za zkouknutí..:))
  • prdikuk

    čtyři pírka - dnes na Nově!!!

    Ahojky lidičky..nezapomente se dneska dívat od 21.50hod na film čtyři pírka na nově...já koukat budu a při tom na něj budu vzpomínat...chybíš nám a jak....a toto je fakt nádherný film..můžu na něj koukat nedle pořád:-)
  • piper002

    v TV

    tak jsem na ten film teda zvědavá:)
  • prdikuk

    Super filmeček

    Teda lidičky.....nwm ale ted jsem si zapla film Čtyři pírka a musím říct, že je to úplně božskej film!!Ty herecké scény...prostě bomba!!!!!!!!!!!!A Heath tam hraje úplně bombasticky no prostě super!!!!!!je ho škoda!!!!Ale mám ho pořád moocinky moooc ráda a jeho filmy si ráda pustím...mějte se!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit