Přejít na výpis diskuzí

Žáby k zulíbání 3

FILM 4.1.2009 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • česko

Ahoj, nevíte někdo kdy mi to mělo přijít do česka? Jestli do kina nebo do TV? Už se na to strašně moc těšííím!

Pls odepište!
  • ,,

jak dopadne 3.díl????bude sproote s fredem spoluu???ja vim jen že fred ji podvede s někym jinym,ale na konci si spolu povídaj a jedou spolu někam na kole....kdybych uměla německy tak bych to věděla,ale ja neumim...a co se stalo melanii?????viili ba konci bude s fridou,... *1*
  • 1

Divali jste se nekdo na tom yotube na tu 3?? jestli jo tak mi prosim vas reknete jestli Sprotte zustane s Fredem nebo ne...diki:))
    • Re: 1

Ne nezůstane s Fredem,protože jí podvede s někým jiným... x(
      • elisqwa

Re: Re: 1

ale pak se zase daj dohromady na konci ne? Aspon jsem to tak ja pochopila *4*
        • Re: Re: Re: 1

nn nedaj *9* *9* tůstanou kamarádi
  • ...

Ahojte prosim vás nevíte kdy bude 3 díl přeložaný do češtiny??? Díky *3*
  • 3

3 dil v němčině je na skouknutí na youtube když zadáte die wilden huhner und das leben part 1...má to nějak 11 částí je to moooc luxusní alke lepčí to bude v češtině příjemnou zábavu:-)
    • Re: 3

Ahoj nevíš jako to dopadlo jestli spolu zůstaly??.. nebo jak to skončila já totiž německy neumim!!
      • Re: Re: 3

Jestli sem to správně pochopila tak Fred ji podvede ale nakonec asi pravděpodobně zůstanou kamarádi...nejsem si jistá neumím německy ale na oficiáních stránkách by mohl bý německy podrobnější popis fakt nevím taky mi to vrtá hlavou *3*
        • Re: Re: Re: 3

jj pochopila jsi to správně
        • Re: Re: Re: 3

jinak pro zajímavost tady jsou ty officialní stránky www.wildehuehner.de
  • pls.odpovezte

ahoj newite pls. kdy bude 3 dil v telce?? *7* pls. odpovezte je uz se strasne tesim
  • happy

jsem strašně ráda že vyjde i 3 díl dneska jsem koukala na 2 díl a jsem unešená doufám že ten 3 bude stejne dobrej :D
    • Re: happy

ahoj jak myslis to ze vyjde i 3 dil jako na dvd? *7* *7* protoze 1 i 2 jsou super prosim odpovez pls *3*
      • Re: Re: happy

vyjde,ale newim kdy už se strašně těši *4*
        • Re: Re: Re: happy

diky moc uz se strasne tesim!! *14* *14* *3*
          • Re: Re: Re: Re: happy

*4* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: happy

viděli jste trojku v češtině ja teda ne *9*
          • Re: Re: Re: Re: happy

já se taky moc těšim na 3 už jsem viděla 1 2 a dvojku mam

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit