Přejít na výpis diskuzí

Žáby k zulíbání 3

FILM 4.1.2009 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ,,

jak dopadne 3.díl????bude sproote s fredem spoluu???ja vim jen že fred ji podvede s někym jinym,ale na konci si spolu povídaj a jedou spolu někam na kole....kdybych uměla německy tak bych to věděla,ale ja neumim...a co se stalo melanii?????viili ba konci bude s fridou,... *1*
  • Re: 1

Ne nezůstane s Fredem,protože jí podvede s někým jiným... x(
  • Re: 3

Ahoj nevíš jako to dopadlo jestli spolu zůstaly??.. nebo jak to skončila já totiž německy neumim!!
  • 1

Divali jste se nekdo na tom yotube na tu 3?? jestli jo tak mi prosim vas reknete jestli Sprotte zustane s Fredem nebo ne...diki:))
  • ...

Ahojte prosim vás nevíte kdy bude 3 díl přeložaný do češtiny??? Díky *3*
  • 3

3 dil v němčině je na skouknutí na youtube když zadáte die wilden huhner und das leben part 1...má to nějak 11 částí je to moooc luxusní alke lepčí to bude v češtině příjemnou zábavu:-)
  • pls.odpovezte

ahoj newite pls. kdy bude 3 dil v telce?? *7* pls. odpovezte je uz se strasne tesim
  • Re: Re: Re: happy

diky moc uz se strasne tesim!! *14* *14* *3*
  • Re: Re: happy

vyjde,ale newim kdy už se strašně těši *4*
  • Re: happy

ahoj jak myslis to ze vyjde i 3 dil jako na dvd? *7* *7* protoze 1 i 2 jsou super prosim odpovez pls *3*
  • happy

jsem strašně ráda že vyjde i 3 díl dneska jsem koukala na 2 díl a jsem unešená doufám že ten 3 bude stejne dobrej :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit