Přejít na výpis diskuzí

Žáby k zulíbání 3

FILM 4.1.2009 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hej to je uplně nádherné uplné lásky a dobrodružství.ale ten 3 díl tak ten fred je nemožný smart....podvádí sprottu.
  • 1

Divali jste se nekdo na tom yotube na tu 3?? jestli jo tak mi prosim vas reknete jestli Sprotte zustane s Fredem nebo ne...diki:))
    • Re: 1

Ne nezůstane s Fredem,protože jí podvede s někým jiným... x(
      • elisqwa

Re: Re: 1

ale pak se zase daj dohromady na konci ne? Aspon jsem to tak ja pochopila *4*
        • Re: Re: Re: 1

nn nedaj *9* *9* tůstanou kamarádi
  • ,,

jak dopadne 3.díl????bude sproote s fredem spoluu???ja vim jen že fred ji podvede s někym jinym,ale na konci si spolu povídaj a jedou spolu někam na kole....kdybych uměla německy tak bych to věděla,ale ja neumim...a co se stalo melanii?????viili ba konci bude s fridou,... *1*
  • česko

Ahoj, nevíte někdo kdy mi to mělo přijít do česka? Jestli do kina nebo do TV? Už se na to strašně moc těšííím!

Pls odepište!
  • Česko

Ahojte vsicjni...ja se chci zeptat jestli newite nekdo kdy bude 3 cesky...predem dekuju za odpovedi...a newite nekdojak se jmenuje ta pisnicka jak spivaji kluci ve 2 na te party diky..:) *14* *14* *14*
    • Re: Česko

Taky by mě zajímalo kdy to taky bude, už se těším. a ta písnička se německy jmenuje Klartext.
  • andreak

kinotip.cz

je to na kinotipu česky =o)
  • bude 4 díl????

nevíte někdo jestli bude i 4 díl??? odpte díky =o?
  • Všechny filmy krásně provedený plné lásky :)
    Ale 3 díl je Fred hrozný :/ *11* *14*
  • nika-nika

4 dil

lidi nvite jestli bude i 4 dil ? prosííííím kdo vi ad pisne *4*
    • karikari

Re: 4 dil

ahoj podle mě 4 íl už nebude tadyto je poslední dyž už všechno se jakoby dořešilo a halvně o čem by byl 4..? tohle je konec dyž už předaly i ten řád slepic těm holčičkám a o těch malejch to nebude protože to by bylo jakoby všechno od začátku už víme jak na konec všichnio zůstanou-nezůstanou spolu předali řád takže je to konec..://
      • ale je to škoda hrozně bych si přála aby byly další díli
      • orange6

Re: Re: 4 dil

mě napadá dost zápletek i s těmahle holkama ale taky si myslím že už 4 s nima nebude :(
  • Dotaz :)

Chtěla bych se zeptat jesli bud 4 díl ? .. I když myslim že už né,. Alé tak jako chtěla bych 4 díl !! :D:) *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit