-
píseň
Ahoj, nemáte někdo prosím instrumentalní skladbu z Doktora
Živága(2002)??hrozně e mi líbí ale nikde nemuzu nic sehnat,kdyžtak mi ho pls pošlete na mail (pavlahubalkova@seznam.cz) děkuju moc -
Re: ??
pac je to rozsekany na plno dilu, tak pocitej s tim ze to budes tahat nekolik dnu... Stahuje se to takhle: do horniho okenka misto adresy okopcis vzdycky link te casti kterou potrebujes napr. 1,2,3 atd... /ctrl c a pak ctrl v/, odentrujes... Naskoci ti stranka kde kliknes na napis FREE, pak musis pockat 2 az 3 minuty /to se ti automaticky odpocitava hned nahore/ a teprve pak ti nabehne stranka s heslem ke stazeni, ten opises do prazdneho okenka pod nim, kliknes vedle na napis v ramecku a je to... behem chvilky se to stahne, ale pozor, dalsi cast muzes zacit stahovat od stazeni ty predesly az za 100 minut, presny cas ti to tam taky ukaze... tady to mas polopate a chapat to musi i antitalent. paa *5* *1* -
??
Ahoj...a muzu se zeptat jak to stahnu?..é :)..prosim zasli na email..dekuji -
Re: Pomoc
Dyt sem psal adresu ke stazeni - mas ji hned pod sebou tak si to stahni. *3* -
Pomoc
ahojte prosim vas kto by mi mohol pomoct s dvd doctora zhivaga? nemohol by mi to niekto stiahnut? samozrejme zaplatim, mne sa to neda stiahnut. prosim prosim pomozte -
Ke stazeni!!!
Film Doctor Zhivago (2002) cesky dabing ke stazeni tu:
http://warcenter.cz/viewtopi c.php?f=17&t=39684 -
Re: pisnicka od Milana Chladila
Je to sice stara pisnicka, ale ma krasna slova..., je to dojemne. *3* *4* -
pisnicka od Milana Chladila
Z filmu Doktor Zivago... *3*
KRASNE JE ZIT
Krasne je zit, jen brehu tvemu bliz,
krasne je snit tam kde ty rano snis,
ja kridla mit, byl bych jak vitr sam,
ja kridla mit, letim o zavod k vam.
Vidam na nebi bilou zar,
hlidam den, ktery mi dava tvou tvar.
Plast tmou ti vlal, do oken mych bil dest,
svym rtum jsem lal, mlceni svemu tez.
Krasne je zit jak bych si ja chtel prat,
tvych ust med pit,
bez konce mit te rad.
Vidam na nebi bilou zar,
hlidam den, ktery mi dava tvou tvar.
Plast tmou ti vlal, do oken mych bil dest,
svym rtum jsem lal, mlceni svemu tez.
Krasne je zit jak bych si ja chtel prat,
tvych ust med pit, bez konce mit te rad.
Mit tak rad. *14* -
Re: Básen
*4* no sice tu neni zadny forum pro basne, ale tahle je vazne moc pekna, mam pocit, ze je to ta z Zivaga, kterou miluje Hans. *3* -
Básen
Boris Pasternak
Zimní noc (Winter's Night)
Po celé světě metlo zle
zblízka i z dálav.
Planula svíce na stole,
svíce tam plála.
Jak v létě hejna komáří
když plamen svolá,
letěly vločky k zápraží
z hlubiny dvora.
Vánice po okenním skle
kreslit se jala.
Planula svíce na stole,
svíce tam plála.
Na světlý, ozářený strop
stíny se vpletly,
zkříženec rukou, nohou, stop,
osudů střetlých.
A o zem tam dva střevíčky
pak ťukly brzy
a na šaty vosk z lampičky
kapal jak slzy.
Sněhová, šedá mlha vše
pohlcovala.
Planula svíce na stole,
svíce tam plála.
Průvan třás svící střídavě,
svod byl tak zlý, že
zvedal jak anděl křídla dvě
v podobě kříže.
Celý ten únor metlo zle
a věrná, stálá,
planula svíce na stole,
svíce tam plála. -
Re: Dr.Zhivago 2004 vs. Dr.Zhivago 1965
*5* vole kdyz chces kazat nejdriv si zjisti rok vyroby a nepis sem takovy sracky *16* prej 2004 *15* *15* -
Televizní adaptace z r.2002 vůbec nebyla špatná a ostatně to dokazuje i fakt, že byla nominována 5krát na cenu, mimo jiné i na tv cenu BAFTA *3* Takže z toho nedělej hnuj a uklidni se. *5* Mimo to hlavní představitelé z Doktora Živaga předvedli o 100% lepší herecký výkon, než herci z předělané Scarlett, na to se fakt nedalo dívat *9* To je asi jediná věc, v které s tebou souhlasím. *5* *14* -
*1* *1* Žádný Doktor Živago z roku 2004 neexistuje *13* Pokud je mi známo, Rusaci nedávno natočili Živaga, ale ten je z roku 2006 *3* *3* *14* -
Shanim
Poradte mi prosim, odkud se da stahnout tv remake z roku 2002 *7* Piste na mail Killer.mausie@atlas.cz *3* -
Dr.Zhivago 2004 vs. Dr.Zhivago 1965
Film z roku 1965(světová premiéra 22.12.1965)je jeden z nejlepších filmů(ne-li nejlepší)režiséra D.Leana a srovnávat takovéto dílo se slabým odvarem(přestože podrobnějším)z roku 2004 -ač natáčeno v českých reáliích a s českými herci, je jako srovnávat film "Jih proti Severu"(Gone with the wind) s jeho slaboučkým televizním "pokračováním" "Scarlett" *16* ! Jsou filmy,které se dají natočit ve více verzích,ale některé remaky jsou předem odsouzeny k neúspěchu-chtěli byste vidět třeba "Přelet nad kukaččím hnízdem" bez J.Nickolsona *7* Já rozhodně ne!!!(Promiň,Libro). -
Re: Zajimavost
To je právě to, co vysvětluju nahoře Skogenovi. *9* Je tu plakát filmové verze z roku 1965, ale jména herců z tv verze z roku 2002... -
Re: Trochu duchariny
Tyhle duchařský historky nemám moc ráda, každopádně pan Matheson zahrál dr.Živaga na výbornou. *3* -
Re: Mám velice silný dojem,
Ty heleď, popletené to má spíš ten, co tohle fórum zakládal. Buď jsem měl dát filmovou verzi nebo tu tv, ale né to spleskat dohromady, je to zmatečný a lidi se v tom nevyznaj. *8* -
Mám velice silný dojem,
že se vám pletou dvě verze dohromady. Televizní a filmová. -
HANS MATHESON:)))
MILUJU HANSE MATHESONA!!! *14* *14* *14*