-
nejlepší film s bruce lee *1*
-
Poněkud rozpačitý pokus o životopisný film...
Tak, film jsem viděla už před hodně dlouhou dobou, tak se pokusím sepsat alespoň to, co jsem si zapamatovala. Z filmu jsem byla na rozpacích - čekala jsem opravdový životopisný film o Bruce Lee a místo toho jsem se dočkala prapodivného výsledku, kdy rejža stvořil se svým štábem něco mezi životopisem, klasickou americkou nakopávačkou a k mému údivu do toho vsouval jakési bláboly o přízracích, kterých se Bruce bál jako čert kříže.:-o Ze všeho nejvíce mě ovšem rozčaroval konec filmu, který si už ani nepamatuji, ale očekávala jsem, že tam nějak nakousnou /a ukážou/ či objasní jeho záhadnou smrt. Herečka co hrála Lindu vypadala po celou dobu v té paruce velmi směšně, to byl "dobrý" nápad, raději si měla nechat vlasy svoje. Jason Scott Lee alias ve filmu Bruce Lee - bojové scény zvládal, aspoň hodně se snažil, někdy až moc tlačil na pilu /co bylo probůh to příšerné opičí kvílení?, Bruce sice taktéž vydával jisté pazvuky, ale rozhodně nevejskal jako rozčílená opice které seberou banán/. Jason má poněkud taktéž zavalitou postavu oproti drobnému Bruceovi, i tak z Bruce Lee přesto šlo víc testosteronu, Jason je zkrátka i přes svaly poněkud zženštilý. Co se týče humoru, Bruce ho podával taktéž více typicky chlapskou formou, Jason působil spíše jako puberťáček co provokuje za každou cenu dospělé. Nevím, co bych k tomu dodala, snad jen, že tato předčasně zemřelá legenda bojových umění si zasloužila o sobě a jeho práci lepší film /a to nejsem ani fanynka filmů Bruce Lee, viděla jsem jen jeho jeden film a to Drak přichází z roku 1973/. Takže, Bruce se asi v hrobě obrací a rejža se štábem mají nejspíš bezesné noci, protože je chodí B. Lee po nocích strašit.:-D Dávám 6/10. -
super
-
parádní film
Jeden z nejlepších filmů, který sem viděl *3* *3* -
mt
fakt parádní film... jóóóó´bruce lee!!!!!!!! *14* *3* *3* -
-
Re: mt
to je asi nejlepsi film s bruse lee *1* *1*
-