Přejít na výpis diskuzí

Nezvratný osud 5

FILM 20.12.2011 
3 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Občas jsem nějaký horor viděl, nebo jsem o nějakém slyšel, ale kromě tohoto jsem nikdy neznal žádný, kde by zahynula nějaká gymnastka (a ještě tak krásná). Vážně nechápu, jak někdo může být tak bezcitný, aby udělal film s brutální smrtí krásné dámy, jako je Candice Hooperová. To říkám proto, že jsem se do ní zamiloval, což mě donutilo k tomu, abych si to editoval a použil její postavu v jiných realitách (i v reakčních videích). Viděl jsem sice jen scénu s mostem a scénu s gymnastikou (a další už bych nechtěl vidět, často jsem viděl stížnosti na smutný konec Olivie), ale i to mě donutilo to kritizovat.
    Nikdy se mě nic nedotklo ve filmech víc, než smutný konec Candice. Byla to krásná gymnastka a já bych ji obejmul. Alespoň je to počítačová animace, takže Ellen Wroe, její herečka, žije. Kdyby ale donutili Ellen Wroe spáchat kvůli tomu sebevraždu, doufal bych že jsou ve státě, kde je trest smrti.
    Já bych to shrnul tak, že scéna s mostem tam nepatří vůbec a scéna s gymnastikou by měla být bez nebezpečí, bez šlápnutí na šroubek a bez smutného konce Candice. Candice Hooperová se do hororů vůbec nehodí.
  • love007
    Já myslím že nejhorší scény z toho dle dílu jsou: to s tím okem... fuj a to jak byl v té masérně s tím buddhou...taky blééé !!!!!!!!! *11*
  • Nevíte někdo kdy t bude v kině ??? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit