-
nmw
ten new serial co je ted misto Futurami je pekne na h**** to at radsi davaj znova Futuramu nez todle u ni aspon byla sranda todle je upe o ***** *16* *16* *16* -
Re: futurama
No tady to je a dokonce česky http://www.online-futurama.cz/ -
futurama
No ja si našel stranku kde jsou všechny díly Futuramy a ted se ji pokusím najit abych se zas čuměl od začátku a když ji najdu tak ji sem dám -
Re: Re: Its Cool
To je tak: Polibte mi můj kovovej naleštěnej zadek *1* -
Re: Škoda
to je bazne skoda *9* bude naken new serial treeba bude taky dobrej ale futuramu bych si klidne dala znova *1* -
škoda
je to škoda nevim proč neudělaj taky 18 serii *16* *16* *16* -
Škoda
Škoda že Futurama asi od 23.8 nebude -
Re: Its Cool
Naleštěnej zadek, ne kovovej -
nwm
nejlepsi serial jakej kdy mohli udelat proste tvurci Simpsonovych se zase predvedli a zase to dopadlo na vybornou *3* *3* *3* a nejlepsi je bezkonkurencne Bender a jeho hlasky *15* *15* myslim ze pro cz dabing vybrali dobry lidi ty hlasy se k tem postavam upe vyborne hodej *4* *4* -
is best
futurama je nejky serial je ůůůůůůůůůpa boží best!!! -
Re: Sipsonovi
vyrovná podle mne je futurama stokrát lepsi nez simsni x) -
BENDER4EVER
jj,zatím sem na COOL viděla 5 řad,je úúúúúúúžasnej *14* *14* *14* maj tam hafo good hlášky *1* *1* jen mě štve moje kámoška,kerá futuramu pomlouvá *9* přitom ji nikdy neviděla *16* ale já futuramu MILUJU *14* *14* *14* *14* -
Nemo2
Futurama je nejlepší *4* http://www.youtube.com/watch?v=xSUD N7IT3_I Kdo neviděl at se podíva na tuto stránku *3* *1* ( www.youtube.com) snad se vám to bude líbit,je to první díl začátek *3* *4* (napište mi děkuji *4* *4* ) -
Luxus!!
Super seriál, spousta srandy a vtípků. A i přesto mě dokázal dneska rozbrečet. Teď ho mám ještě radši *3* -
Re: Nemo2
ZALOŽIL JSEM OSOBNOST BENDER!!!!!!!! *4* *4* *4* *4* *4* -
Nemo2
Já jsem Futuramu neviděla *9* *16* ale určite je to dost dobrej serial *4* *4* -
Futurama
Futurama je prostě nej serial spolu se simpsnovejma prostě vládne království seriálu. Hlašky prostě nej.. zkrátka Futurama 4ever *14* * -
Sipsonovi
Futurama je good seriál, ale Simpsnonovým se nevyrovná... -
Its Cool
Ahoj jsem tu novej a chtěl bych říct že FUTURAMA je nejlepší seriál co mohl být.
Už jsem zhlédnul všechny díly ale bohužel jen v originálu ale teď když to běží na kanálu COOL tak se dívám furt *4* a doporučuji těm kteří tento seriál neviděli tak ať to napraví a podívaj. I když se musím opakovat tak FUTURAMA je !!COOL!! a hlavně BENDER. Tak se mějte a polibte muj kovovej zadek *1* *15* -
miluju
kdo neviděl nepochopí, kdo viděl miluje, a ikdyž jsem viděl všechny série několikrát tak se jí nemůžu vůbec nabažit. kolikrát se nějaký díl opravdu dotkne slzy která teče z oka.