-
Re: trojka
Přesně Emma Cleo a Rikki to je a navždy bude pravý H2O stačí přidat vodu ! Myslete si co chcete! Ta 3 série je úúúžasnááá parádní záběry atd ale prostě Bez Emmi a s těma novýma hercama to není ono ! No když Claire (Emma) už nechtěla hrát tak buď měli natočit něco jenom Phoebe a Cariba a nebo vůbec nic ! Jo když by asoň na konci nechali Emmu jako že se už vrátila a kdyby aspoň měli ty svoje medailonky jako v seriálu to je vůči Emmě nefér ani se o ní myslím nemluví uplně je odřízlá! -
trojka
ema ricky a cleo sou nejlepsi ane
zadna blba bella *5* *5* *5* *5*
ricky ema a cleo *3* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Emma?
no já nwm jak to doopravdy je a bulváru taky nevěřim, ale všude píšou že je těhotná a nic jinýho na svět nevyplavalo! *15* *15* -
Bella
Seriál je fantastickej a skvělej! *1* Mooc se mi líbí a abych pravdu řek.. Bella je podle mě o dost lepší než Emma. *14* Asi semnou někteří nebudete souhlasit, ale podle mě je prostě lepší a i hezčí! *15* prostě 1! Potom je i dobrá Cleo a Ricky taky fajn.. *4* -
Re: ???
Mám za to že je Emma těhotná. Psali to na netu! *3* -
Re: ???
Mám za to že je Emma těhotná. Psali to na netu! *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Emma?
narodila sa krasna holcicka...otec ju hodil v porodnici o zem nebo neco takovyho..mnela totiz barvu oci po sve matce a to mu ji pripomenulo.... a menuje jse Paradise *9* -
Re: Re: Re: Re: Emma?
vy trouby nectete casaky ani zpravy ste nekoukali??? vsak ona zemrela *8* budes nam chybat emusko mneli jsme te radi *9* -
???
poc emma skoncila? -
Emma?????
Kde je Emma??ted je tam mysto ni njaka divna holka!!!!!?!??Emma byla lepší!!!! -
dilylyly
prosim posli my ty dily ze 3 serie na email -
Re: Re: Re: Re: Re: Emma?
Neni!!!!!! jo AniQo mas pravdu,všichni sou tu blby njn -
kouknete na muj blog
Ahoj,jestli chcete tak se muzete kouknout na muj blog www.p-tonkin.blog.cz je to blog pouze o H2O (hlavně o holkach) tak vas prosím navstivte muj blog a piste mi komenty co si myslite a co bych mela vylepsit a hlasujte do anket ..diiiki pls navstivte *3* *4* -
Re: Re: h2o 3. série UŽ JSEM VUDĚLA!
ty taky -
Re: Re: H2o,těsně nad vodou
no bych chtela videt teby ty kurvo vykrachana *13* -
Re: prosba
no kdyz si najedes na seznam tak do vyhledavace v seznamu napis cinema world a tam jsou seriali na ktere jsi vzpomenes -
Re: nevíte
no daji se koupit vsede v papiraku -
Re: medailonky h2o
daji se sehnat vsedu ale ty stejne ale podobne... podobne jsem uz videla -
Re: Re: medailonky h2o
a to ti mam jako verit???? se ji zeptej a pak totu napis ale jestli nenapises tak si kecala *13* -
Re: Re: Re: Re: hurááá
no myslim si ze indiana je lepšíí a hezci