Přejít na výpis diskuzí

Hannah Montana

FILM 25.3.2008 
428 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 21.4.1993

Re: ...

prosim vas nevite kdy budou davat na jetixu treti radu Hanny Montany??..diky mooc a napiste..jinak Miley je super.. *14*
    • kaca007

Re: Re: ...

3.řadu budou dávat až v září *3*
      • hannah3

Re: Re: Re: ...

jak to vis???ale naopak uz se na ni tesim
    • Re: Re: ...

ahoj kamaradka rikala ze nekdy v červnu taky se tesite????????? *3*
  • mileynka22

Hannah

*1* Miley-Hannah je upe super! *4* nwm proč jí někdo nadává ae každopádně je to jeho názor *5* . Těšim se až o prázkách bude v kině Hannah Montana- the movie *5* . To bude SQvělíí *15* *15* *15*
    • Re: Hannah

hannah montana jako miley cyrus je nejlepší spěvačka a herečka co znám mám ji ráda a chtěla bych být jako ona mám ji moc ráda taky bych ji chtěla v praze poznat. terezka *4* *4*
    • billyray

Re: Hannah

jak kde v praze asi jo
  • Hannah Montana

Bude třeti řada hanny montany na jex. A nevite mezi čim se rozhodne hanna montana v to m filmu jestli chce život popove senzaze nebo žit jako miley
    *5* *5*
    • claireprochazka

Re: Hannah Montana

Rozhodne se byt Miley ale oni pak reknou ze to je jeji druy ja a e to nikomu nereknou a ona nakonec je zase oboji :-)
    • Re: Hannah Montana

Obadva jako Miley i Hannah *3*

třetí řada na jetixu je od 11.4.2009 a ve filmu se rozhodne pro miley. viděla jsem jak si sundává na jevišti paruku
    • prochazkovalenkalenka

v ukázkách je že se rozhodne pro Miley

ja myslim ze asi bude proste Miley na ten filmík se moc tesim Hannah Montana 4ever *14* *4* *4* *4*
      • Re: Re: Hannah Montana

nevite kdy bude v kine v brne v olimpii
        hannah motana ve filmu? *4*
        • Re: Re: Re: Hannah Montana

nevite kdy bude v kine v brne v olimpii
          hannah montana ve filmu? odpoveste prosim *4*
          • Re: Re: Re: Re: Hannah Montana

Hannah montana ve filmu by mela být už na dvd 11/2008 a v kinech :09. 07. 2009

ja myslim ze asi bude proste Milei na ten filmík se moc tesim Hannah Montana 4ever *14* *4* *4* *4*
    • miley.1

NNOONO TERAZ NEWEM CO MYSLIIS LEBO NA JETIXE VSETKO OPAKUJE A HANNAH MONTANA THE MOVIE JE ZATIAL LEN V KINACH *3* *3*
    • kacenka1jb

anebo si mysliiim ze bude miley ale bdue zpivat misto hannah montana...ae neviim myslim si to ze bdue slavna jako miley

jj máš pravdu vybere si miley a bude slavná jako miley já to viděla v angličtině.
      • humanic

Re: Re: Hannah Montana

100% se rozhodne pro Miley ale zpívat bude dál,ale jako Miley *3*
    • kacenka1jb

ej vubec neim...ale ja si myslim ze si vybere miley :D...ale nevim to je moje predtuchaa...ale moc se tesdim na ten fiilmiikk

no hannah montana je proste nej.... *3* *3* *3* *15* *15* *4* *1* *1*

hele nejses kata horakova
        • kacenka1jb

Re: Re: Re: Hannah Montana

nene nejsem :D
  • Hannah Montana

Nevite
  • režiser

Je režiserem hanny montany ortega????
    *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • miley-ray-cyrus

i!m miley cyrus!

hello i!M my icq 473759214 tel... 739147319 bay bay *14*
    • Re: i!m miley cyrus!

Ty budeš asi jedna z těch naivních holčiček bez mozku. Nechci tě nijak podceňovat,ale tvoje angličtina je srovnatelná s chlupatou prdelí mojí babičky. Příště si zkus rozšířit slovník o pár slov nebo spíš vět. A mimochodem, slovo ahoj při loučení se v angličtině píše bye,ty trapko. Takže prdel si dělej z plastelíny a ne z inteligentních lidí.
      Dlouho jsem se takhle nezasmála.
      • z.u.z.k.a

Re: Re: i!m miley cyrus!

zepry z plasteliny *15* *15*
    • Re: i!m miley cyrus!

dobrej pokus pochybuju že maj v americe začáteční číslo 739
      • miley214

Re: Re: i!m miley cyrus!

je to fakt blbost já tam zavolala a začala mi tam hrát písen ewy farne *1* *1*
  • ajulina

hannah!!!!!

no kdyz kazdy mluvil o hannah mottane(miley) tak sem si rikala ze to je pekne krav* a ze ten serial je trapny....ae kdyz sem se na nej jednou koukla upa se mi to libilo!!!!proste nejlepsi serial!!jo a miley no ma hezky pisnicky.....a uz se tesim na hannah montana the movie......ae pry u nas v kine bude az v zime nebo pristi rok.... *13* *13* *13*
    • Re: hannah!!!!!

jj je to kráva nenávidím ju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *9*
      • crazydancer

Re: Re: hannah!!!!!

Tak si NASER *13*
        • Re: Re: Re: hannah!!!!!

Dej jí pokoj je to její názor tyvole!!
  • ajulina

the movie

ahoj lidi kdo zvas se tesi na hannhu motnatu the movie??no ja urcite....tady sou ukazky....http://youtube.com/watch? v=3_9GfiBoNyc&feature=channel_page
    bozi..... *14* *14*
  • veryus

Hanna montana

myslim že na ty jeji xichty proste nikdo nema je to muj nejoblíbenější serial a ma přenadhernej hlas
    • Re: Hanna montana

Koukni se na ksicht některejch z našich politiků a změníš názor.
      • crazydancer

Re: Re: Hanna montana

Hmmm...jasně *9*
  • Hannah Montana

Hannah Montana je v cestine naprosto o nicem, ale totálně. Úplně to ztrácí všechno o čem ten seriál je...nadabovana Miley neni Miley resp. Miley bez svyho hlasu a tonu kterym mluvi je k ničemu. A takhle to plati i u ostatnich vsech postav. Divejte se v originale !
    • billyray

TO NENI PRAVDA DABING SE POVEDL

Di do prdele to čupko tak se čum v originale když je to lepší, a nebo si to nadabuj sama ty pičo *16* *16* *16*
      • miley.1

Re: Re: Hannah Montana

nOnO PO RRVE HANNAH JE CELKOM V POHO ALE ASI TY NIE TY CHOCHOT A VYSER SI OKO
        • Re: Re: Re: Hannah Montana

Heey cožéé!!!...xDDD..Prej vyser si oko!! hej co to je!! xDDD OMG...NO COMMENT..!! XDDD
    • dennyska

máš pravdu já sem se mrkla na jeden díl a fakt to je lepší jen tomu trochu víc rozumět *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit