-
Re: ...
prosim vas nevite kdy budou davat na jetixu treti radu Hanny Montany??..diky mooc a napiste..jinak Miley je super.. *14* -
-
Re: Re: ...
3.řadu budou dávat až v září *3* -
-
Re: Re: Re: ...
jak to vis???ale naopak uz se na ni tesim
-
-
Re: Re: ...
ahoj kamaradka rikala ze nekdy v červnu taky se tesite????????? *3*
-
-
Hannah
*1* Miley-Hannah je upe super! *4* nwm proč jí někdo nadává ae každopádně je to jeho názor *5* . Těšim se až o prázkách bude v kině Hannah Montana- the movie *5* . To bude SQvělíí *15* *15* *15* -
-
Re: Hannah
hannah montana jako miley cyrus je nejlepší spěvačka a herečka co znám mám ji ráda a chtěla bych být jako ona mám ji moc ráda taky bych ji chtěla v praze poznat. terezka *4* *4* -
Re: Hannah
jak kde v praze asi jo
-
-
Hannah Montana
Bude třeti řada hanny montany na jex. A nevite mezi čim se rozhodne hanna montana v to m filmu jestli chce život popove senzaze nebo žit jako miley
*5* *5* -
-
Re: Hannah Montana
Rozhodne se byt Miley ale oni pak reknou ze to je jeji druy ja a e to nikomu nereknou a ona nakonec je zase oboji :-) -
Obadva jako Miley i Hannah *3* -
třetí řada na jetixu je od 11.4.2009 a ve filmu se rozhodne pro miley. viděla jsem jak si sundává na jevišti paruku -
v ukázkách je že se rozhodne pro Miley -
ja myslim ze asi bude proste Miley na ten filmík se moc tesim Hannah Montana 4ever *14* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Hannah Montana
nevite kdy bude v kine v brne v olimpii
hannah motana ve filmu? *4* -
-
Re: Re: Re: Hannah Montana
nevite kdy bude v kine v brne v olimpii
hannah montana ve filmu? odpoveste prosim *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Hannah Montana
Hannah montana ve filmu by mela být už na dvd 11/2008 a v kinech :09. 07. 2009
-
-
-
-
ja myslim ze asi bude proste Milei na ten filmík se moc tesim Hannah Montana 4ever *14* *4* *4* *4* -
NNOONO TERAZ NEWEM CO MYSLIIS LEBO NA JETIXE VSETKO OPAKUJE A HANNAH MONTANA THE MOVIE JE ZATIAL LEN V KINACH *3* *3* -
anebo si mysliiim ze bude miley ale bdue zpivat misto hannah montana...ae neviim myslim si to ze bdue slavna jako miley -
-
jj máš pravdu vybere si miley a bude slavná jako miley já to viděla v angličtině. -
100% se rozhodne pro Miley ale zpívat bude dál,ale jako Miley *3*
-
-
ej vubec neim...ale ja si myslim ze si vybere miley :D...ale nevim to je moje predtuchaa...ale moc se tesdim na ten fiilmiikk -
-
no hannah montana je proste nej.... *3* *3* *3* *15* *15* *4* *1* *1* -
hele nejses kata horakova -
-
nene nejsem :D
-
-
-
-
Hannah Montana
Nevite -
režiser
Je režiserem hanny montany ortega????
*3* *3* *3* *3* *3* *3* -
i!m miley cyrus!
hello i!M my icq 473759214 tel... 739147319 bay bay *14* -
-
Re: i!m miley cyrus!
Ty budeš asi jedna z těch naivních holčiček bez mozku. Nechci tě nijak podceňovat,ale tvoje angličtina je srovnatelná s chlupatou prdelí mojí babičky. Příště si zkus rozšířit slovník o pár slov nebo spíš vět. A mimochodem, slovo ahoj při loučení se v angličtině píše bye,ty trapko. Takže prdel si dělej z plastelíny a ne z inteligentních lidí.
Dlouho jsem se takhle nezasmála. -
-
Re: Re: i!m miley cyrus!
zepry z plasteliny *15* *15*
-
-
Re: i!m miley cyrus!
dobrej pokus pochybuju že maj v americe začáteční číslo 739 -
-
Re: Re: i!m miley cyrus!
je to fakt blbost já tam zavolala a začala mi tam hrát písen ewy farne *1* *1*
-
-
-
hannah!!!!!
no kdyz kazdy mluvil o hannah mottane(miley) tak sem si rikala ze to je pekne krav* a ze ten serial je trapny....ae kdyz sem se na nej jednou koukla upa se mi to libilo!!!!proste nejlepsi serial!!jo a miley no ma hezky pisnicky.....a uz se tesim na hannah montana the movie......ae pry u nas v kine bude az v zime nebo pristi rok.... *13* *13* *13* -
-
Re: hannah!!!!!
jj je to kráva nenávidím ju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *9* -
-
Re: Re: hannah!!!!!
Tak si NASER *13* -
-
Re: Re: Re: hannah!!!!!
Dej jí pokoj je to její názor tyvole!!
-
-
-
-
the movie
ahoj lidi kdo zvas se tesi na hannhu motnatu the movie??no ja urcite....tady sou ukazky....http://youtube.com/watch? v=3_9GfiBoNyc&feature=channel_page
bozi..... *14* *14* -
Hanna montana
myslim že na ty jeji xichty proste nikdo nema je to muj nejoblíbenější serial a ma přenadhernej hlas -
-
Re: Hanna montana
Koukni se na ksicht některejch z našich politiků a změníš názor. -
-
Re: Re: Hanna montana
Hmmm...jasně *9*
-
-
-
Hannah Montana
Hannah Montana je v cestine naprosto o nicem, ale totálně. Úplně to ztrácí všechno o čem ten seriál je...nadabovana Miley neni Miley resp. Miley bez svyho hlasu a tonu kterym mluvi je k ničemu. A takhle to plati i u ostatnich vsech postav. Divejte se v originale ! -
-
TO NENI PRAVDA DABING SE POVEDL -
Di do prdele to čupko tak se čum v originale když je to lepší, a nebo si to nadabuj sama ty pičo *16* *16* *16* -
-
nOnO PO RRVE HANNAH JE CELKOM V POHO ALE ASI TY NIE TY CHOCHOT A VYSER SI OKO -
-
Heey cožéé!!!...xDDD..Prej vyser si oko!! hej co to je!! xDDD OMG...NO COMMENT..!! XDDD
-
-
-
máš pravdu já sem se mrkla na jeden díl a fakt to je lepší jen tomu trochu víc rozumět *1*
-