-
:)
videl ste to nekdo? -
-
Re: :)
Ahojik . Film si můžete stáhnout tady : http://isohunt.com/torrent_details/ 98531721/how+to+be?tab=summary. Je to v angličtině a nemůžu k tomu najít tiulky. Nemáte je někdo? *9*
-
-
Srandovní filmík
Sice tomu v angličtině moc nerozumím ,ale nekterý scénky jsou fakt LOL :-DD *1* *1* ♥ -
nic
No ja prave taky videla jenom neco naky uryvky a nemuzu ho nikde sehnat ani stahnout ani podivat se nekdy online pste nic!:( *9* -
-
Re: nic
Ahojte.
Preložím anglické do slovenčiny a upnem ich na titulky.com. Pár dní to ale potrvá...a bude to zrejme by očko...hádam nevadí -
Titulky??
Ahoj, filmek mam, v celkem dobré kvalitce, ale titulky nějak nejsou k sehnání... nevíte někdo o něčem? Kdyžtak pls na mail - tyna199@seznam.cz
-
-
mala chyba
to jak je nakonci tech odkazu part 1/2/3/4 of 4 tak to k tem odkazum nepatri tak skopirujte bez toho -
How to be
Ne, ale sháním ho po všech čertech..:-( -
vtipný
je to fakt vtipný, ale já ve skrytu duše doufala, že tu najdu někoho, kdo by mi mohl ten film poslat. Taky jsem ho neviděla. Jen kousek na youtubu a v aj. -
ach ty titulky
Asi je jeste nikdo nemate,ze?Prave si ten film stahuju(samozrejme v anglictine a nevim jestli,je ta moje anglictina tak dobra:D) *3* kdyztak prosim poslete mi je na mejl..DÍKY!! *1* -
-
Re: ach ty titulky
Hm, titulky k tomu taky nemůžu najít....Snažím se pochytit z děje:)
-
-
How To Be
Nevíte prosím někdo, jestli to budou dávat v kinech v ČR?...a nebo už je to starý?...já o tom filmu totiž žádné informace nenašla...:-) -
-
Re: How To Be
ja ten film už mam....ak poznate stranku lamky.net..tak tam sa to chystam upnut...teda ak to potom mate zaujem kuknut...len titulky som na ot nezohnala este *4* vyzera to celkom zaujimavo...este som si to cele nekukla he -
Re: How To Be
Já jsem taky nic nenašla a vzhledem k tomu že je ten film vyroben roku 2008 tak si myslim ze by mohl teprve třeba přijít do kin ale jestli se pletu a někdo ho třeba máte tak pište!!!
Film s Robertem Pattinsonem si prostě nemůžu nechat ujít *1* *1*
-
-
JakEJ JE TO FILM?
jaky to je? -
vymenim
Vymením tehle filmek za titulky k němu, v Eng mě to nebaví si to pracně překládat slovíčko po slovíčku, abych tomu rozuměla... Jinak film mám a .avi v moc dobré kvalitce:) *3* -
-
Re: vymenim
Titulky bohuzel nemam, ale zajimalo by me kde si ten film stahla v dobre kvalite..? protoze ja jedinej odkaz co sem nasla, tak je to krapet sumive..Odpovez na mejl prosim
-