-
prosik
Prosím kdo máte aspoň nějaké písničky z tohoto nejbáječnějšího fylmu poslete mi je.Diky *3* -
-
Re: prosik
ahojky já mám celý soundtrackový CD tak jestli ho chceš poslat ozvi se na lotanax@seznam.cz *3* -
Re: prosik
ahoj já mám asi dvě a mohla bych ti nějaké i stáhnout,takže se my ozvi na meila kockoviteselmy@seznam.cz
zatím pa pa *3* *14*
-
-
Jj ten film je fakt nice a Diego se mi tam líbí ale takhle na těch fotkách ani nee.. ale ten film je fakt božíí -
Film
Úplně jsem se do toho filmu zbláznila, musím se na něj pořád koukat, hrozně se mi líbí ten tanec. Chtěla bych ho tam s Diegem tancovat. *14* -
-
Re: Film
tak to nejsi jedina ktera by s nim chtela tancovat. ten tanec je uplne bozi a diego samozrejme taky a ma uzasny oci!
-
-
Písničky
Ahoj, mohli by jste mi někdo napsat co to tam hráli za písničky pls, hrozně se mi líbili, předem děkuji *4* -
:D
nej filmček hele jestli někdo máte soundtrack k filmu tak jestli bych vás mohla poprosit o zaslaní na můj mail .... hlavně tu písničku jak jí nazpívala i shakira .... von to v tom filmu zpívá někdo jinej ...:D hele díííky mooc :D a diego luna *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :D
a třebba vygooglit? trochu líný, ne?
-
-
:o)
Miluju Diega Lunu a všechny jeho filmy...nejvíc však Hříšný tanec 2...znám ho zpaměti ale dívám se stejně pořád dokola.Mám všechny písně a jeho fotky... *14* -
-
Re: :o)
ahojky..ty máš jeho foteš?plsky pošli mi je na mail a wšecky písničky co tm sou moc dík *14* -
Re: :o)
prosimtě mohla bys mi nějaký (všechny) ty písničky poslat?:-)byla bys zlato
-
-
Hříšný tanec
to je ten nejkrásnější film který jsem mohla vidě jsem ůplně zabouchlá do diega luny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *4* *8* *14* *14* *14* *14* -
Pomoc!!!
Kdo ma doma soundtrack od tohotu filmiku,muze mi vsecny pisnicky poslat na mail plosim,plosim!!! =( ahojky..!!! *7* *8*