-
ahoj lidi
ahoj nevite jak to dopadlo kdyz se na konci 8 rady Sam a Jack vyspali jestli si to nepamatujou nebo jestli spolu chodi nebo viíí nekdo jak to je ? ja sem to mooc nepochopila -
-
Re: ahoj lidi
na iserialy.sk to je -
nn nepamatujou ptže to bylo v jiný realitě xD HrůZa co ?! xD -
oni se spolu vyspali? v kterym díle
-
-
Prosím
Ahoj. Nevíte někdo, kde by se dala zkouknout Hvězdná Braána Atlantis??? -
-
Re: Prosím
koukni se na www.cinema.world.biz a tam mas SGA i SG-1 a Filmi Stargate.
-
-
Prosííííím
Ahoj všichni. Prosím nevíte někdo názvy písniček,které se objevujív Hvězdné Bráně? Prosím napište to tady nebo mě na e-mail:irca.hrebackova@seznam.cz
Mocinky vám všem děkuji -
ahoj
Ahoj všichni,kteří sledujete pravidelně HB. Jen chci říct, že dneska tam přišel Mitchel a Jack odešel, takže už to nebude ono. Škoda. Jack,Sam,Daniel a Teaelc jsou a budou nej tým :SG-1 -
Potřebuju pomoc
Nevíte který je to díl a řada jak se jack oneil stane tim klukem jakýsym klonem ??? *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Potřebuju pomoc
Jo náhodou sem našla stránku kde to je !!
Je to 7 série 3 díl (3/7)
-
-
Nej.seriál
Ahoj lidi chci jen říct že hvězdná brána je nejlepší!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* -
-
Re: Nej.seriál
jj souhlasim *14* *4*
-
-
Webky o SG
Našla jsem tyhle webky o SG1:
http://www.sg1.cz/index1nf.ht m
a jsou absolutně úžasný - je tam snad úplně všechno -
dotázeček
ahojky lidiškové sem ouplnej blázen do hvězdné brány. Mam jen dotaz v desáté řadě 20 epizoda je jak Sam, aby zachránila promethea je uvede do dilatace času, nu a pak tam hraje taková moc hezká písnička nevíte náhodou jak se jmenuje dík *3* -
-
Re: dotázeček
No tak to vím ůplně přesně, po tom co jsem zhlédla ten díl se stala mou nej písničkou *4*
Jmenuje se Creedence Clearwater Revival - Have you ever seen the rain
-
-
ahoj
ahoj ve kterem dile sam příjde za jackem do šatny a začne ho líbat? *14* *14* -
-
Re: ahoj
Ahoj,
je to první řada - 5 díl Broca Divide (Mezi světlem a tmou).
-
-
mnbv
ten film e uuužo *1* *1*