-
Pomoc plz
mám doma všechny série SG-1 ale občas mi chybí nějakej ten díl, neznáte nějakou dobrou stránku kde bych si je mohla dostahovat. DÍKY MOC ZA VŠECHNY ODKAZY. Jinak samozřejmě nejlepší seriál to je jasny *3* -
stáhnuto
www.war4all.com
tady je všech 10řad *4* -
-
Re: stáhnuto
Dík. *4*
-
-
Nazdárek
Ahojky. Jsem ten nejnejnejnejvětší blázen do HB.Nevynechám ani jeden díl.Nejlepší díly jsou podle mě Časová smyčka,Mstitel,Moebius-část druhá a Ztracené město oba díly. -
-
Re: Nazdárek
přesně !! -
Re: Nazdárek
jsi na tom jako já :-)
-
-
ahoj
ve kterých dílech se Sam bude líbat s Jackem? -
-
Re: ahoj
Bohužel nikdy -
-
Re: Re: ahoj
Promiň, ale to není pravda.
Sam a Jack se líbaj ve spoustě dílů. -
-
Re: Re: Re: ahoj
jj ale nikdy to není skutečný xD bohužel ... buďto je to v jiný realitě nebo ve snu -
Re: Re: Re: ahoj
Ale nikdy doopravdy *1*
-
-
-
-
ahoj
co to je za díl, když se sam a jack líbali v ovládací místnosti? *7* -
-
jestli myslíš jak je tam Jack ve žlutym tričku tak to je časová smyčka (window of opportunity);-)
-
-
ahoj
ahoj ve kterem dile sam příjde za jackem do šatny a začne ho líbat? *14* *14* -
-
Ahoj,
je to první řada - 5 díl Broca Divide (Mezi světlem a tmou).
-
-
dotázeček
ahojky lidiškové sem ouplnej blázen do hvězdné brány. Mam jen dotaz v desáté řadě 20 epizoda je jak Sam, aby zachránila promethea je uvede do dilatace času, nu a pak tam hraje taková moc hezká písnička nevíte náhodou jak se jmenuje dík *3* -
-
Re: dotázeček
No tak to vím ůplně přesně, po tom co jsem zhlédla ten díl se stala mou nej písničkou *4*
Jmenuje se Creedence Clearwater Revival - Have you ever seen the rain
-
-
Potřebuju pomoc
Nevíte který je to díl a řada jak se jack oneil stane tim klukem jakýsym klonem ??? *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Potřebuju pomoc
Jo náhodou sem našla stránku kde to je !!
Je to 7 série 3 díl (3/7)
-
-
blbá otázka
ahojky mam blbou otazku v fotkach na profilu je ze si sem nekoho bere kdo to je? -
-
Re: blbá otázka
WoW to nevím ale v díle 200(v 10 řadě)
Tam má jako svatbu s Jackem -
-
Re: Re: blbá otázka
škoda že jenom jako. *9* A ty 2 řady bez jackajsou strašný a ještě horší než strašný mičl je idiot. *10* *10* nej je jack a nej řada je 1. 2. 3. 4. a jinak jsou taky dobry ale už ne tak moc . ale dobrej seriál miluju ho. -
Re: Re: blbá otázka
díl 200? *7* *7*
-
-
-
série
kolik je vlastně sérií?odpovězte pls *15* -
-
Re: série
Stargate SG-1 má 10 sérií, Stargate Atlantis má 5 sérií
-