-
Archa pravdy
Viděla jsem už ten novej film Hvězdná brána: Archa Pravdy. Nechci nic říkat,ale zrovna moc se to nepovedlo.Jsou tam dost šuntský efekty (př. planeta je velké bílé kolo a na konci,když bojuje Adria s Morgan La Fay (netušim,jak se to píše) letí proti sobě dva balonky a chvíli do sebe strkaj).Příjde mi to dost amatérský, ale myslím,že ten další film bude lepší!Doufám *4* -
Nej
Miluju tenhle seriál!!!!!!!!!!!! *14* *14* Zbožňuju Jackovi hlášky!!!Teal'ckův usměvavej výraz a VSKUTKU!!!!Samino vysvětlování!!!Danielovo ,,Jacku,to nebyl dobrý nápad..." *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Nej
úplně přesně nej seriál x)
-
-
download díly
neví někdo kde by se dali stahnout české díly hvězdné brány sg-1 nebo anglický a tytulky -
4ever
Je to ten nejlepší a můj nejoblíbenější seriál,co kdy mohl vzniknout.Na hlášky a citáty z něho nikdy nezapomenu. I LOVE IT!!! STARGATE 4EVER
(Teal'c s jaffským vtipem byl fakt mocnej!!) -
FOREVER
Byl, je a bude nejlepší sci-fi seriál všech dob.Už žádný seriál nemůže a nebude konkurovat Hvězdné bráně(Stargate SG-1) *3* Byli tam nejlepší herci a byl nejlíp zpracovaný!BUDE SE MI STÝSKAT *9* MILUJU HO *14* -
-
Re: FOREVER
nesmutni budou ho opakovat a treba bude i nejaka nová řada......... Doufam.... *9* *9* -
Re: FOREVER
Díky bohu že ho budou (celej seriál tj. všechny serie) opakovat na nově znovu!!!!! -
-
Re: Re: FOREVER
A kdy????
-
-
-
StarGate
Hvězdná brána je nejlepší seriál. I když trochu blbě skončil.
www.cod1234.info
www. cod1234.info
www.cod1234.info
www .cod1234.info
www.cod1234.info
*1* *15* *4* *5* *3* *13* -
stargate sg1
at žije stargate sg1 je to legenda která zůstane navždy v našich srdích -
at žije stargate
i když už je seriál stargate sg1 zrušen a budou už jen dva filmy již na vždy zůstane tento seriál legendou a s ním i herci kteří v něm hráli. takže at žije stargate !!!!!!!!!!!!! -
Amen!!
Blahoslaveni budiž Oráji!!! *4* -
moje mysl
myslim si zeby pri kanecnem boji zeme (tauriove) a orajove (falesni bohove) by se mohli zjevit antikiove a taurium pomoci bylo byto dobre vzruseni a hodne akce *4* to je jen muj nazor *4*