-
Tenhle film jsem viděla teprve včera a hrozně lituju, že jsem se k němu nedostala dřív... Strašně jsem si to užila.
Největším zážitkem pro mě ve filmu byl asi Mark Strong coby princ Septimus :D -
Krasný
Ty čarodějnice se jim povedly. Moc krásný film. -
-
nádhera
Nejlepší a nejlíp provedený film jaký jsem kdy viděla. *3*
-
-
Stardust
Nádherný film, Michelle Pfeiffer byla skvělá. *4* -
hvězdný prach
četla jsem knihu(ne komix)ale film se mi líbil víc *4* -
Stardust
Nádherný film..nemůžu z něho..co víc dodat..jenom u titulků taková nádherná píseň a já bohužel nevím interpreta aňi název..pokud to někdo víte..prosím napište mi... -
-
Re: Stardust
písnička od Take that-rule the world :DD
nejkrásnější a nejlepšejší :DD -
Re: Stardust
Píseň v titulcích
Take That-Rule the World
-
-
supééééééér
je to super film moc se povedl *3* -
-
Re: supééééééér
škoda že v tomhle fimlu nedostal Ben Barnes věčí roli....hrál jenom na začátku mladýho tátu Tristana a to je vše ...mno hold škoda ale filmík je to úžasnej!! :DD *14* -
-
Re: Re: supééééééér
tojóó škoda še Ben Barnes nedostal větší roli ale ten Tristan jak tam hraje ten je mu taky celkem podobnej a krásnej ;) *4*
-
-
Re: supééééééér
je kráásnej!!
-
-
...
supeeer filmeček a bombastickká hudba!! 100% doporučuju jak film, tak soundtrack... -
...
supeeer filmeček a bombastickká hudba!! 100% doporučuju film, tak soundtrack... -
Opravdu osvěžující
Musím říct, že tenhle pohádkový příběh mě opravdu dojal se vším všudy. Výborné obsazení, dokonalá hudba, vtipné, určeno nejen pro děti, romantika nechybí, prostě mohla bych se na to koukat donekonečna a neomrzí :-) děkuju tvůrcům. *3* -
:))
Musim souhlasit ja se do tohohle filmu uplne zazrala! :)) Vazne ho zboznuju a hlavne se mi tam libi ten kapitan jak tancuje pred zrcadlem XD