Přejít na výpis diskuzí

Hvězdný prach

FILM 26.9.2007 
29 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hvězdný prach

je to super film,dneska jsme byli se školou na tom v kině,souhlasím Lucikem-je sranda a romantika nechybí,....:)
  • Nejvíc krásnej film

Tyjo, už poprvních třech minutách, co jsem si film pustila, mi bylo jasný že to bude něco fantastickýho. Ten film měl upe úžasnej děj, fakt krásnej příběh. Mě se to moc líbilo a rozhodně si to pustím ještě několikrát. Je k tomu krásná hudba, líbí se mi ta písnička u titulek, prostě 100% film!
    • Re: Nejvíc krásnej film

Prosím: ta písnička u titulek, jak se jmenuje? *3*
    • ferrerrka

Re: Nejvíc krásnej film

jj je to taková super pohádka... *14* a s tou hudbou máš pravdu...písnička Rule the world..je prostě stejně úžasnáááá jak ten film:)
  • hvězdný prach

četla jsem knihu(ne komix)ale film se mi líbil víc *4*
  • Krasný

Ty čarodějnice se jim povedly. Moc krásný film.
    • nádhera

Nejlepší a nejlíp provedený film jaký jsem kdy viděla. *3*
  • ...

svěží,vtipně pojatý děj,správně obsazené role a vznikne z toho stardust...moc pěkné provedení pohádky,jak pro děti tak i pro dospělé... *3*
  • Opravdu osvěžující

Musím říct, že tenhle pohádkový příběh mě opravdu dojal se vším všudy. Výborné obsazení, dokonalá hudba, vtipné, určeno nejen pro děti, romantika nechybí, prostě mohla bych se na to koukat donekonečna a neomrzí :-) děkuju tvůrcům. *3*
  • ...

supeeer filmeček a bombastickká hudba!! 100% doporučuju film, tak soundtrack...
  • selendra

:))

Musim souhlasit ja se do tohohle filmu uplne zazrala! :)) Vazne ho zboznuju a hlavne se mi tam libi ten kapitan jak tancuje pred zrcadlem XD
  • Tauredhiel_Thranduiliel
    Tenhle film jsem viděla teprve včera a hrozně lituju, že jsem se k němu nedostala dřív... Strašně jsem si to užila.
    Největším zážitkem pro mě ve filmu byl asi Mark Strong coby princ Septimus :D
  • Mrkněte na to!

Podle mě je to ta nejlepší pohádka, co kdy byla stvořena. Romantika zaručena, napětí nechybí, humor že byste se z toho někdy počůrali, perfektní kamera, neuvěřitelné efekty a hudba co se trefila do noty!!! :) *4* *1*
    • Re: Mrkněte na to!

uplne my mluvis z duse...hlavně De Niro me prekvapil v roli teplyho piratskyho kapitana... *1* nejlepsi tam bylo, jak ho jeho pirati nacapali v zenskych satech, a jeden z nich jenom :-My sme uz stejne davno vedeli, ze ste buzik... *1* *1* -to sem nemohla...
      • Re: Re: Mrkněte na to!

milá hanusko.papusko
        ten kapitán nebyl teplej ale slíbil svýmu otci že po něm bude létat se vzducholodí
        a že bude pirátem!!!!!!!!!!

a neřekli mu buziku ale: klid kapitáne my vždycky věděli že si BUK *16* *10* *13*
        • Re: Re: Re: Mrkněte na to!

Já teda taky pochopila, že byl teplej. Proč se pak převlékal do ženských šatů?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit