Přejít na výpis diskuzí

Intimita

FILM 11.2.2013 
5 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

    Ne skutečně sám vubec už nijak nejsem žádná patologicky závislá osobnost na druhých lidech, snad právě proto protože naopak už na rozdíl od nějaké právě patologicky závislé osobnosti na druhých lidech vždy už tolik osobně vyžaduji stejně jako mám tolik vždy osobně rád svou svobodu a svou nezávislost at na druhých lidech stejně jako už v partnerském vztahu, psal jsem to jen možná už i mírně sebeironicky právě konečně ve vztahu jen k některým druhým lidem tolik trpitelsky vždy oddaným a věrným ,,melancholikum" jsem už tolik hledal příčiny právě toho u melancholiku samotných, ale ne vždy to platí myslím si pro všechny melancholiky jak jsem o tom psal díky shlédnutí už právě tohoto filmu bylo hodně věcně trochu klišovitě zjednodušené a natolik zavádějicí a právě co jsem v předešlém komentáři tolik už o sobě a o melancholii jako takové tolik napsal bylo samo o sobě hodně už myslím si natolik už v kontextu právě s tímto filmem a nic jiného, už nic více. Takže tak uplným závěrem.

  • MartinDyntar

    velice zvláštní milostné drama, které je hlavně o sexu a s ním pak tolik spojených už mnoha nezodpovězených otázek zda lze sex skutečně prožívat vždy už tolik pro osobní odreagování se už čistě jenom nezávazně bez jakkýchkoliv dalších morálních i citových svých závazku, je to o natolik dosavadním už partnerským vztahem natolik zklamaném a o neštastném o nepředstavitelně tolik nepopsatelně už hluboce emočně deprimovaném svým životem už velice znepokojeném melancholikovi, takže mě k tomu napadá ted skutečně jediné - jen nakonec doufám v to že to snad skutečně není přece jen více o mě samém, toho se poměrně dost obávám, a snad právě tím je to pro mě už divácky pak velice zvláštní film. My melancholici to máme velice těžký se svým tolik trpitelským a nesmírně už hluboce smutnilským životem, my melancholici snad proto tolik věčně hledáme své nejsilnější už nedoknutelné věčné vzory ve společnosti pro svuj život, my všichni melancholici totiž asi těžce a pro druhé lidi nepředstavitelně vyrustáme bez jakkýchkoliv už bohužel skutečně přínosných a duležitých otcovských i matčiných vzoru, a právě to nás nakonec vede tolik právě k tomu že jsme už mi melancholici sami věčně nezakotvení pak tolik ve vztazích ve svém životě snad až někam k té už pak nejsilnější patologické závislosti na druhých už blízkých lidech ve svém životě... ne prosím neděkujte za mou upřímnost, právě to co jsem tu už tolik popisoval o samotné melancholii a právě snad melancholii jako takovou jsem už tu psychologicky tolik rozebral právě systematicky už analiticky tolik do podrobna o tom je snad právě i do jisté míry jak doufám právě tento film. Neděkujte myslím si za mou upřímnost, otevřenost a za věrohodnost i pravdivost tohoto komentáře,to je pro mě už tolik mou poviností a mou samozřejmostí, stačí mě jen když tu dáte alespon lajk pokud se vám komentář skutečně líbý a přijde vám už k věci, přijde vám už právě tolik věcný. Zdraví vás Martin Dyntar z Rychnova nad Kněžnou, ten náročný cinefil a vždy i skálopevný rocker, a hlavně polemik, esejista a spisovatel.

  • MartinDyntar
    Zvláštní film.
  • Úžasný film, plný ponuré atmosféry, lidé bloumající životem bez vyhlídek na budoucnost. Zvláštní erotické dusno, které nutí diváka přemýšlet o smyslu vztahů mezi lidí. Kerry je vynikající herečka...
    • Citil jsem to stejně, už dlouho mne něco tak nechytilo, jako tento film.
      Kerry byla úžasná, po všech stránkách.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit