-
Hilary?
Hilary je slepice :-D fetka... sláva ji vlezla na mozek -
-
Re: Hilary?
možná tak to bě tvoje bystrost ti vlezla na mozek!! *15* *15* *15* -
Re: Hilary?
css! to jí teda rozhodně nevlezla do hlavy, je dobrá! *4*
-
-
hilaryyyyyyyyyyy
Hilary je nej to musíte uznat ale někde jsem četla že hilary trpí leukémií takže ji moc času nezbývá podle toho článku ale já tomu nevěřím -
-
Re: hilaryyyyyyyyyyy
tomu neverim Hilary je nejnejnejnej zpevacka a herecka moji segry a me
je to proste *4* -
Re: hilaryyyyyyyyyyy
TOMU NEVĚŘIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEMUSÍ MI PŘECE UMŘÍT DALŠÍ IDOL!!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *8* *9* *9*
-
-
scháním
Scháním film Italské Prázdniny na DVDčku, neteř po něm touží a já ho nemůžu nikde sehnat... Prosím... Kdo máte ten film a kdo byste byl ochotný mi ho poslat ozvěte se na alivorak@seznam.cz -
Richie v Lizzi McGuire
V tomhle filmu si zahrál i malou roli Richie z US5! Teda aspoň to tak bylo v časáku *1* A budou ho dávat na NOVĚ! Já jinak nwm jesli tam opravdu hrál, ale asi ano, já fakt nwm protože jsem to nikdy neviděla *1* Ale Richie ´je stejně *14* *14* -
KoKoTi!!
kokoti kdyze se vam Hillary Duff nelíby tak to tu nemusirte psat je supr *4* *4* *3* *3* uplne skvela caute Lizzi McGuire -
-
Re: KoKoTi!!
to stebou sohlasim hilary je nejlepší!!!! -
Re: KoKoTi!!
nelíbí tak to tu nemusíte** *3* *3* *1*
-
-
nevim
byl to moc super film -
fujki hnujki
takovej trapnej filmeček...až mi z něj bylo na blinkání.. *9* -
-
Re: fujki hnujki
ses asi fakt ..... *16* *16*
-
-
hnus
děláte si srandu je to trapné kdo takou blbost mohl natočit. jak můžete strácet čas u takové blbosti copak ste všichni zapoměli na koltovní filmy jako je pulp fiction,black hawk down,alien. vás snad baví rychlokvašky filmy které se točí ´´jeden´´ den (myslím hodně rychle) ty filmy nemají hlavu ani patu prostě hnus -
-
Re: hnus
*kultovní -
-
Re: Re: hnus
Ježiš,tak někomu se líbí něco jinýhom,tak se nemusíš hned do všeho navážet.Já taky nejsem odvařený z toho blbýho aliena *15* -
-
Re: Re: Re: hnus
Tak proč se na to díváš když je to stráta času?! přemejšlej chytroušku :p něajakej divnej ne?!
-
-
-
-
úžasnej film! viděla jsem ho snad 30krát...Hilary je skvělá a jako hnědovlásce jí to sluší víc (podle mě)
-
janastr
hyllery a hylin *14* jsou nejlepší HEREČKY ZPĚVAČKY MODELKY *4* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*