Přejít na výpis diskuzí

Jak jsem poznal vaši matku

FILM 14.3.2008 
123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Seriál

Je to super seriál. Já jsem slyšel na Coolu, že to je po Přátelích nellepší seriál a je to pravda. Ten seriál je *4* . Ale nejvíc mě serou ty, kteří si stěžujou na dabing. Prč se teda nenaučíte anglicky a neodstěhujete se do Ameriky? Tam češtinu slyšet nebudete, když se tam česky nemluví. Nechápu ty lidi, když sami mluví česky. Ať teda mluví anglicky a odstěhujou se do Ameriky. Já na ně tady zvědavej nejsem *16* *16* *10* *10* *8* *8* *13* *13*
    • Re: Seriál

víš co di si poslouchat ten trapnej českej dabing když se ti to líbí ale pak ten seriál má někdy i jinej děj ty ignorante... někdy tam řikaj ale uplně něco jinýho a já bych docela rád slyšel to co tam doopravdy je *5*
    • buffy-slayer

Re: Seriál

Trochu silná slova řekla bych. Já se teda osobně přikláním k originální verzi a to ne protože by mi vadila čeština, ale upřímně. Ty dabingy jsou vážně hrozné... Ze začátku jsem se dívala v češtině, protože to stahuju pro bráchu a další, kteří zrovna moc titulky nemusí. Ale pak už došli dabované díly a já se začala koukat v angličtině. A byl to opravdu velký rozdíl. Samozřejmě, pokud to nikdo nesledoval v originále ale jen v čj tak mu to tak nepřijde. V dabingu není jedinej problém to, že těm hercům nepadnou vůbec hlasy i když na to si člověk časem zvykne, nejhorší na tom je, že oni musejí ten text překládat tak, aby top 'šlo do pusy'. Asi by nevypadalo zrovna nejlíp, kdyby se stále ještě mluvilo, ale herci by už vůbec nehýbali ústy. Takže v dabingu hodně často změní uplně význam atd.... Takže já se stavím k anglické verzi...
    • xtx

Re: Seriál

mně se líbí obě varianty originál i česká. teď už jsem si asi víc zvykla na tu českou, ale anglická s titulkama je taky dobrá.stejně je to pořád boží seriál, a líbil by se mi klidně i v japonštině. *15*
    • Re: Seriál

A nebo ať to sami nadabujou, když si myslí, že to bude lepší
      • Re: Re: Seriál

Ja myslim,nebo aspon u me to tak je,ze vetsinou to proste ti daberi uz tak nevystihnou,nepasuje ten hlas k te postave...treba u Simpsonu,tam je cestina si myslim mnohem lepsi nez hlasy puvodni,ale to je tak vse...naopak futurama je skvela v aj a treba i s titulkama,ale jsou situace,kdy ti urcity "joke" v ceskym dabingu nedojde,protoze oni ten text trochu upravi,aby to daberum sedlo do huby,aby to bylo spravne nacasovany s puvodnim hercem...a pri takovym ostrihani urcityho dialogu to ztrati pointu...nebo malokdy u takovyho komedialniho serialu dokaze daber "vytvarovat" hlas tak,aby odpovidal prirozene situaci,rychle reakci...coz je nejlip videt asi na Barneym...ten je v Aj uplne skvelej...
      • Re: Re: Seriál

nejlepěší to je v originále s titulkama.. *7*
  • si-sa

česky??? Ne!

Já si zase nedokážu představit že by česky říkaly: LEGEN...Počkej si na to...DÁRNÍ!
    Je to divný podle mě to nebude moc dobrý česky... *9*
    • lolo85

Re: česky??? Ne!

jn, to je tak ale už všeho, že když si na to zvykneš anglicky, tak se ti to v češtině pak nelíbí.. třeba u Přátel si na dabing nestěžuju, ale kdybych to první sledovala v originále, určitě by se mi to nelíbilo.. takže jestli bude někdy Prima nebo Nova HIMYM vysílat s dabingem tak to asi sledovat nebudu xD
    • Re: česky??? Ne!

no to teda... s titulkama je to nejlepší a ještě ke všemu se aspoň trochu naučíš anglicky!!! *3*
  • abigor
    špičkovej seriál.. naprosto nemá chybu. Jeden z mála seriálů který sleduju pravidelně *3*
    • KristieS
      Jsem na tom stejně *15*
  • HIMYM x Přátelé

K tomuhle seriálu jsem si vytvořila takový "citový vztah" - prostě mě úplně dostal. Zajímalo mě, co si o něm myslí ostatní - četla jsem si různé názory. Spousta lidí ho srovnává s Přáteli, ale připouští, že Přátelé jsou jiní. Ale moc to nerozvedli. Tak to rozvedu já: Přátelé mají (většinou) velmi jednoduchou dějovou linii (scény jsou seřazeny za sebou podle času). To HIMYM je velmi roztříštěný (v tom dobrém slova smyslu) - nikdy nevíte, co předcházelo té situaci, která nastala. Proto je plný překvapení a zvratů. A to se mi na něm VELICE líbí! Ano, možná, že jsou některé hlášky otřepané, ale znám to z vlastní zkušenosti - některá slova a hlášky říkám prostě pořád. Přátelé jsou v tomhle velmi umělí. Nejde přece na každou otázku apod. odpovědět tak, aby se všichni káceli smíchy! To znamená, že HIMYM je přirozenější a na nic si nehraje. Také mají hlavní protagonisté více tajemství... A takto bych mohla pokračovat... HIMYM je prostě AWESOME! =o))
    • Re: HIMYM x Přátelé

Ahoj,
      asi máš pravdu, ale přesto Přátelé mají také své kouzlo a je to úplně něco jiného :-)
    • sarda

Re: HIMYM x Přátelé

jo, HIMYM jsou nejlepčí a nic se na tom nezmění *14* a přátelé nemám rádA, fakt ne, prostě mě to moc nenadchlo... *9*
  • paja30000

5. série je fakt dost dobrá! =O)

Tento týden byla premiéra dílu 5x10 - The Window. Musím říct, že zatím jsem se nejvíc nasmála u dílu 5x08 - The Diving Man! Ten je prostě awesome! *1*
  • Nechápu, co furt všichni máte s tím dabingem. Jasně, že originál je originál, ale myslím si, že ten českej dabing není špatnej. Konkrétně v tomhle seriálu se mně dost líbí. Hlášky jsou skvělý (jo, asi se od těch původních liší, ale to je přece jasný ne?) a mně se k těm postavám hodí. Sorry...:)
  • mangomadness

Čeština

Nojo,v češtině to prostě nebude ono.Ty slovní hříčky nemůžou přeložit.Ale jinak nej serial! *14*
  • kmaja

Pátá série

tak sem viděla první díl pátý řady, skvělej jako všechny ostatní *1* a zatímco na alyson neni porod vůbec vidět, cobie měla docela bříško *1* nevíte kdy má porodit?
    • kmaja

Re: Pátá série

ještě jak tak brouzdám na netu tak prej teda už porodila *8*
  • *14* *14* *14* *14*
    I LOVE HIMYM
    My big dream is that: *14* *14* *14* meet with actors *14* *14* *14* *14*
    but i dont know if
    is that I meet
    I do not know if I compiler translated sentences well but if some ator read so it probably understand *14* *14* *3* *3* *3* *3*
    I life in Czech Republic and I have big dream and him if I could meet someone so it will be very grateful.
    I write english becouse it if read some actor so as to understand me *7* *7* *13* *13*
    I love himym *14* *14*
    Greeting Simonka *7* *7*
  • :)

Nejvíc skvělej seriál <3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit