-
Bžska telenovelaka s Naty...
tahle telenovela je je upe podařená...jsem docela maniak na telenovelya musim rict že nekete byly dost trapne a nezaživne...ale tahle je proste geniální...rada se na kukknu ale nemam cas bo jsem ve skole mohli by ji davat spis odpoledne nebo k veceru....doufam že vymysli jeste jednu s Naty a Facundou... -
SMV!
Ta telenovela je doopravdy moc krásná je božská nejvíc se mi tam líbím Monita a Martín. A chtěla bych strašně moc až tahle telenovela skončí tak chci aby byla další telenovela s Natalia Oreiro a Facundo Arana. Děkuji vám moc krát děkuji *14* -
Re: SMV!!
chcela by soms a spytat ci laura s tonym budu spolu chodi :) *3* -
SMV!!
kdo pokeca o SOS MI VIDA?A?pistee *1* -
:)
Telenovela s Natálkou je vždycky super a ráda se na ně dívám. tahle se moc povedla:) -
Re: Re: sos mi vida!!
A jako proč bych měla bejt kráva ty jedna nevděčnice... -
Re: Sos mi vida
ahoj vždyt ti dávají sos mi vidu na Markíze myslím že v 13:00 *3* -
Re: Super!
4au já jí mám taky moc ráda tak jestli chceš tak i napiš na email *3* -
Re: sos mi vida!!
ses krava *14* -
Super!
Ahojky myslím že tato telenovela je uplně super nemá chybu no žejo??že mám pravdu?Kdo má rád natálku tak ať mi písne na Alíka jsem tam jako Natálka_Oreiro!!!tak písejte!! *3* -
Re: je to hafo telenovela
seš vážné blbá vůbec nejsi jako monyta tak nemachruj krávoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Sos mi vida
Ahoj vsetci, nevie mi niekto prosim povedat kde sa da Sos mi vida stiahnut?Nemam primu tak preto...dakujem *3* -
Bomba
Čauky...tahle telenovela je uplne bombova,Natalii jsem mela rada i kdyz jsme byla jeste mala,divala jsem se na vsechny telenovely,ve kterych hrala,uplne jsem ji zrala *1* bavilo me na tom,jak to bylo zabavny,ale pritom i romanticky,vzdycky hreje takovy prdly holky....Jsi muj zivot je skvelej,nemohli vybrat lepsi dvojici-Facundo a Naty jim ty role spolu proste sednou....Je to proste BOMBA *3* -
klasika
Ahoj lidi, já si myslím, že tohle je taková ta klasická telenovela s Natalii, no a je super stačí aby jste viděli jeden díl a celý vás to chytne.Ve skutečnosti naprosto nereálný, ale jako uvolnovačka je to supr trupr. *3* *4* -
FAJN HOLKY
JSOU TAM FAJN HOLKY A VYPADAJ FAKT FAJNOVĚ *3* *14* *3* -
SOS MI VIDA!!
jo SOS MI VIDA JE NEJ TELENOVELKAAA,kdo popise o SMV?pa -
Re: Re: učitel
no to sice jo ale jak se JMENUJE?? je totiž UPLNĚ BOŽÍ! *14* *14* *14* *14* *15* *15* -
Re: učitel
*3* natali skvěle tančí *3* je super a ten učitel je hroooooooozně sladkej -
HANS MATHESON:)))
VIDELI JSTE HO PROSIM NEKDO NEKDY NA VLASTNI OCI??? *14* -
li
ježišmarjáááá!napište někdo sím co se tam děje***