Přejít na výpis diskuzí

Jsi můj život

FILM 26.3.2007 
101 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jméno herce

Ahojík lidičky, taky jsem toho názoru, že tahle telenovela je SUPER!!
    Mám prosbu: Prosím moc, víte někdo jak se jmenuje ten herec co hraje Tonnyho- synovce Rosy. *7*
    Prosím moc budu vděčná za odpověd´...
    papa *5*
    • Re: Jméno herce

Nicolas D Agostino *3*
      • Re: Re: Jméno herce

Díky moc *3*
  • uáá

Jo, já na to taky koukám, objevila jsem to vlastně uplnou náhodou...a od tý doby kvůli tomu ráno vstávám, i když obyčejně takhle brzo dobrovolně nevstávám.!!je to fakt chytlavý!!:o)akorát nevím co budu dělat když ted začnu chodit do škóóly *9* , no každej den chodit pozdě nemůžu.a vlastně nejsem ani takovej blázen:o))), si nechat takhle ovlivňovat život televizí. *7* NO ALE KAŽDOPÁDNĚ SE MI to mooc líbí.martin je fakt kus!! *1* akorát je fakt že to strašně protahujou, než se tam něco odehraje, no celá věčnost..:o)i když se mi zdá, že už se snad i trochu polepšili *4* .jo, a proč vlastně píšu- NEVÍTE NĚKDO, KOLIK MÁ CELKEM DÍLŮ?????dík moc..
  • sos mi vida

Sos mi Vida ma 231 dilu a pokud chcete ziskat vice info o teto novelce, navsivte tohle forum www.mundolatino.cz
  • učitel

ahoj chtěla bych se zeptat jak se jmenuje ten učitel matematiky ten Pablo... *14* *1*
    • Re: učitel

*3* natali skvěle tančí *3* je super a ten učitel je hroooooooozně sladkej
      • Re: Re: učitel

no to sice jo ale jak se JMENUJE?? je totiž UPLNĚ BOŽÍ! *14* *14* *14* *14* *15* *15*
  • HANS MATHESON:)))

VIDELI JSTE HO PROSIM NEKDO NEKDY NA VLASTNI OCI??? *14*
  • SOS MI VIDA!!

jo SOS MI VIDA JE NEJ TELENOVELKAAA,kdo popise o SMV?pa
  • klasika

Ahoj lidi, já si myslím, že tohle je taková ta klasická telenovela s Natalii, no a je super stačí aby jste viděli jeden díl a celý vás to chytne.Ve skutečnosti naprosto nereálný, ale jako uvolnovačka je to supr trupr. *3* *4*
    • Re: klasika

jjj, to s tebou souhlasím, ptže je to sice super telenovela, ale reálnost je v tom 38 %, ale jak říkám, protě super a jinak, abi mi to neuteklo, tak si ji nahrávám, prostě se u toho člověk zasměje a taki (nejdee mi psát tvrdé i tkže musím psát měkké) odreáguje :-) *14* Miluju takový telenoveli s Nat. a Fac. prostě se k sobě hodí... :-)
  • Sos mi vida

Ahoj vsetci, nevie mi niekto prosim povedat kde sa da Sos mi vida stiahnut?Nemam primu tak preto...dakujem *3*
    • Re: Sos mi vida

ahoj vždyt ti dávají sos mi vidu na Markíze myslím že v 13:00 *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit