Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: kalifornské léto

kouknete se na www.jessemccarney.borec.cz a najdete tam vsechno o jessem mc cartnymu
  • Re: Re: Re: kalifornské léto

ja ho mam rada porad
  • Re: aaarghh

ne on chodi s jeji starsi sestrou a hrala kaliforonsskem letu taky ve 2 rade
  • Re: kalifornské léto

Kalifornské léto opakují na Nově Cinema ... Asi od 14:30,ve všedních dnech
  • kalifornské léto

Ahoj nevíte kdy nova bude opakovat kalifornské léto?pls odpovězte
  • destiny-hope.cyrus

aaarghh

a víte vy vůbec žhe ted jessie chodi s tou co hrala nikky??
  • destiny-hope.cyrus

Re: kalifornské léto

ahojíík...taky bych to ráda věděla hledam to všude ae taky nemuzu najit ae kdybych nasla tak se ozvu:D koukam na nove cineme ae stejne tak cuus *1*
  • _natyysek_

kalifornské léto

Prosím vás nevíte kde najdu česky všechny díly druhé řady kalifornského léta??děkuji moc předem *4* neviděla jsme některé tak se chci an to podívat mooc vás prosíím
  • Re: Re: kalifornské léto

Ahojky já zase mám ráda z toho filmu jesse McCartneyho *14*
  • Ahoj

Ahoj nevite kdy ten serial zase zacne divala jsem se ze dnes na nove zacina novy serial napiste diky lucka:) *3*
  • down

neví někdo kal. leto stáhnout (cz)... dík *3*
  • cv

jo tak to oprav sama...... *15*
  • honey15

Re: Re: kalifornské léto

jj taky souhlasím upe ho miluju :) *14*
  • mishullka.kikinka

Chyby v popisu seriálu

Ahoj hele nevím kdo psal a kolik je tomu ,co psal popis tohohle seriálu,ale myslím si ,že tak pěknej seriál by neměl někdo kazit tím ,že neumí vyjmenovaná slova a háčky.Jako někdo by to mohl přepsat. *3*
  • alexavril

kalifornske leto

je to fakt super mne osobne sa welmi pači aj ked to niekedy nestihnem pozret ako teraz w sobotu powie mi niekdo o čom to bolo PLS
  • honey15

Re: Titulky

a ty víš kde dá summerland stáhnout? jinak an titulky z titulky.cz ale newim stli to tam je :) dlouho sem tam nebyla
  • honey15

Re: Re: kdy

no taky bych radši aby Ava skončila s Jonnym :)
  • Titulky

Newite nekdo prosim kde se daji stahnout titulky k Summerlandu???
  • jess a zac jsou sexy

super seriál.doporučuju *1* *1* *1*
  • Jo je super

Hej na Kalifornském látu je boží Jesse MccArtney to je Braidn je prostě k zulíbaní miluji ho mám ho plnej pokojík je prostě k sežrání.Jo kdyžtak je to ten brácha Nikky to je ta co chodí ze Zacem a Zac to už snad víte *1* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit