-
kdy
ahojky prosím vás kdy a na čem se to vysíla? -
-
Re: kdy
Vysílá to Nova, vždycky v sobotu od 8:00 ráno...
Mimochodem je to elkem dobrej seriál... Nejlepší je Bradin, i když skvělí sou všichni! A pokud jde o Avu, tak doufám, že skončí s Johnnym, Simon je sice docela fajn, ale Johnnyho mám radši ani nevim proč... :) -
-
Re: Re: kdy
no taky bych radši aby Ava skončila s Jonnym :)
-
-
-
....
prosím vás nevíte někdo jak se jmenuje ta uvodní písen kterou zpívají v kalifornskem letu prosím odepište....předem D. *4* -
Kalofornské léto
Prosím nevíte kdy Kalifornské léto skončí????? *1* *1* -
Zac a kalifornské léto
ále joo docela ujde...nejvice me na tom zajima Zac...je prostě uuuuuža *14* *14* *8* -
Jo je super
Hej na Kalifornském látu je boží Jesse MccArtney to je Braidn je prostě k zulíbaní miluji ho mám ho plnej pokojík je prostě k sežrání.Jo kdyžtak je to ten brácha Nikky to je ta co chodí ze Zacem a Zac to už snad víte *1* *14* *14* *14* -
jess a zac jsou sexy
super seriál.doporučuju *1* *1* *1* -
kalifornske leto
je to fakt super mne osobne sa welmi pači aj ked to niekedy nestihnem pozret ako teraz w sobotu powie mi niekdo o čom to bolo PLS -
Chyby v popisu seriálu
Ahoj hele nevím kdo psal a kolik je tomu ,co psal popis tohohle seriálu,ale myslím si ,že tak pěknej seriál by neměl někdo kazit tím ,že neumí vyjmenovaná slova a háčky.Jako někdo by to mohl přepsat. *3* -
down
neví někdo kal. leto stáhnout (cz)... dík *3* -
-
Re: down
jj na ulož to já už si je stáhla:D
-
-
Ahoj
Ahoj nevite kdy ten serial zase zacne divala jsem se ze dnes na nove zacina novy serial napiste diky lucka:) *3*