-
Katka
Chtěla bych vědět, jak se dále odvíjí Katčin život. Poznala jsem osobně lidi, kteří prošli i několikrát léčením, ale nepřestali, *5* -
-
Re: Katka
Já jsem slyšel, že už zemřela...
-
-
Drsný životní příběh, ale dějová linka nepřekvapí
Toto téma mě vždy zajímalo, hodně jsem toho shlédla, slyšela, setkala se na vlastní oči i s narkomany, u všech je to ale v podstatě stejné... Ti lidé nemají vůli žít tzv. normálně, bojí se života, bojí se žít, bojí se všeho, nemají motivaci i když se jim příležitost či příležitosti naskytnou, raději volí "snažší" cestu "žít" ve špíně a drogách... Jsou to v podstatě zbabělci a slaboši, když to napíšu drsně. Já chápu, že hlavní aktérka tohoto dokumentu neměla hezké dětství, ani dospívání, ale kdo má vlastně hezký život, my všichni bychom se museli ufetovat a přesto většina z nás dokáže své problémy a životní překážky řešit jinou cestou, naštěstí. Napoprvé mi bylo Katky líto, ale když jsem se dnes večer dívala podruhé na tento časosběrný dokument, ledacos jsem si přehodnotila. Katce držím každopádně moc a moc pěsti, aby konečně sebrala odvahu žít a vzala rozum do hrsti, dokud je ještě čas, než jí ty její "útěky" před denní realitou dovedou až na hřbitov, ale mám z ní takový pocit, že jí je to stejně jedno... Tento dokument rozhodně doporučuji na všechny školy jako odstrašující případ, jak se z poměrně hezké a inteligentní dívky stala "díky" drogám zfetovaná mumie bez vlastní vůle s rozumem dítěte předškolního věku. Hodnotím 7/10. -
co je na tom pravda že je už Katka mrtvá...
-
-
Katka není mrtvá,žije a minulý týden jsem jí potkala v metru když nastupovala na hlavním nádraží v praze...
-