Přejít na výpis diskuzí

Zkažená mládež

FILM 12.2.2009 
105 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celkem hodně surový severský film, který popisuje nejen šikanu dvou spolužáků, ale také okamžik jejího vzniku a následného zvráceného kolektivního chování třídního osazenstva. Z tohohle filmu člověk alespoň zčásti pochopí, co se zhruba odehrává v hlavě někoho, kdo něčím podobným prochází. Muselo to dojít tak daleko? Proč se Joosep nenechal přeřadit do jiné třídy? Pokud by nebyla k dispozici, proč vše nenahlásil policii? Takhle to nechal zajít dost daleko. Navíc zastřelili nevinné. K filmu a mému hodnocení: Je sice pravda, že kolektivní chování třídy bylo poněkud jednostranné (to ho opravdu většina tak nesnášela, nebo byl ten diskouš a vůdce smečky tak charismatický? Opravdu by se v reálu celá třída postavila proti němu? Myslím, že ne.Na druhou stranu - je sice pravda, že některé postavy byly svým chováním až moc jednoduché, ale myslím si, že u tohohle filmu je to vcelku jedno. Jeho průběh vás doslova připoutá do křesla a donutí ho dokoukat do konce bez mrknutí oka. Nebudu zastírat, že se ve mně opravdu chvílemi vířila krev a těšil jsem se víc jak kdy jindy na závěrečnou scénu, jak to ti **** dostanou zpátky i s úrokama.
  • škoda, že neodbouchli tu rádoby přítelkyni Kaspara. Ta mrcha by si to zasloužia nejvíc! Zlomila mu srdce a to se nedělá! *10*
    • máš pravdu *4*
  • Lordigirl
    Tenhle film nám pustili v prváku. Celou základku jsem zažívala šikanu. Jen pro informaci : ano, i v reálu se může stát, že se proti člověku spojí celá třída, proti mně teda ano. Abych pravdu řekla, film ve mě vyvolal hodně vzpomínek a emocí a co se mi z filmu líbilo byl ten konec, konečně ty hajzlové pochopili, jaký to je se bát. Až na to, že takovýhle zrůdy by měly protrpět rozhodně delší dobu než několik vteřin...
  • kajuska4

ok

chodím s ní dneska jsme byly spolu na Pizze *4* super jsu tu jen na skok tak pp *14*
    • kajuska4

Re: ok

wow pp *14*
      • kajuska4

Re: Re: ok

s ním* *15*
        Ahojík jsi tu?neboli je tu někdo??Asi jsem jenom chodím já a Kajuska4 žhe?? *1*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ok

Čauky jj jsem tu.. *4*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ok

jak je??u mě dobrý *4* co děláš?Já si píšu s mojím *14* a s tebou *4* *4*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ok

ok...popíšeme...to...do....80 ok...???
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ok

dobře,poslouchám Nessy *14*
  • kajuska4

ahojky

...hele dneska jsem byla u jedné paní a ona dělá trika s Vanesskou mám a udělám si s Valloušíkem *14* mILOVANÝM KOCOURKEM *14* *14*
    • kajuska4

Re: ahojky

čauky já taky mám s Vanesskou *14* *14* a s Valloušíkem si možná taky udělám ale nemám photo *4* *9* ale co už no....jj on je kocourek a ty máš blog vallokirs.blog.cz??že???Hezůů *14* máš ho *5*
      • kajuska4

Re: Re: ahojky

j díky ty taky máš hezůůů....

VALLOUŠKUUU MILUJU TĚ LÁSKO MOJE *14* *14* *14* *14* ZLATO KOCOUREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE *14* E JÁ JSEM KOČKA A DĚLÁM MNAU *14* *15* A JEDU POTOBĚ *15* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ahojky

*15* hihi *1*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ahojky

ae to je prawda nesměj se *3* *4* *14* LOWHUJU TĚ VALLOUŠKU *14* *14* kdyby si sem dojel hned bych tě políbila *14* *3*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

řekni to rodičům *9* to je šmejd skurven**** *9* zavolám ti Kašpárka *4*
            • kajuska4

twe já se bojím *9*
            • kajuska4

*14*
            • kajuska4

aj já *14*
  • kajuska4

rodiče mě zabijou

*9* a zakážou mě net *9* jo Kašpárek jo *14*
    • kajuska4

Re: rodiče mě zabijou

twe ty si mánaaaaaaaaaaaaaaaaa *9* aaaaaaa zruš si lidé *3*
      • kajuska4

Re: Re: rodiče mě zabijou

hotovo *4*
        • kajuska4

Re: Re: Re: rodiče mě zabijou

taká rychlost *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: rodiče mě zabijou

nj *1*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: rodiče mě zabijou

p
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: rodiče mě zabijou

Já to jdu říct kámošovi pp zatím
              VALLOUŠEK *14* A NESSA *14*
  • kajuska4

yes

*4*
    • kajuska4

Re: yes

Ahojík tak jsem tu proč si mě Terezo psala???????sakwaaaaaaaaaaaa *10*
      • kajuska4

Re: Re: yes

čus..ty tu nejsi zaregistrovaná??
        • kajuska4

Re: Re: Re: yes

tak jenom *9*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: yes

nejsem nemůžu nemám čas chodit furt na kompl a registrovat se někde jinak Ahojík

Terezo běž do prdel* ok? *16*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: yes

píččč***** *16*
            • kajuska4

nevypálím!!si mě volala a ted mě vyháníššššššššššš *16* Pizd*!
            • kajuska4

ok ty si tam běž sama a vypal! *8*
  • kajuska4

já jdu radši!!

*9*
    • kajuska4

Re: já jdu radši!!

vypal!! *16*
      • kajuska4

Re: Re: já jdu radši!!

hele kájush nebudeš vyhazovat spíš ty vypal! *10* kájush zůstan plssssssss *3* ona je postížená *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: já jdu radši!!

co si to do prdele fagane dovoluješ sakra!!!Mě nebudeš rozkazovat!! *10*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: já jdu radši!!

ok jak chcete!!!A s tebou se ještě potkám!!TEREZO! *10* !!ZDAR!
  • kajuska4

...

Taky,kukám na Zkaženou mládež a stopuju si Vallouškaaaaaaa *14* jaký máš blog??
    • kajuska4

Re: ...

mám ho na profilu *4*
      • kajuska4

Re: Re: ...

pp Miluju Vallouška a Vanessku *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

páááááá *4* *14*
  • ANONYM:Nezlob se na mě, ale víš vůbec kdyo všechny ty akce vymýšlel a tahal za nitky?? Právě proto, že lidi vidí jen to co je jim dáno přímo před oči, ta šikana může zajít tak daleko. Ty si vážně myslíš, že ten trotl Andres byl jejich vudce??? Tak to jsi to pořádně neviděl, nebo nechtěl vidět
    • tyjo ta šikana bila brutální chudák jozef a kaspar týjo ale kaspar bil tak pěkný vtom filmu že bich ho chtěla ještě vidět moc hezký chlapec ale ten andress bil hajzl on bil vůdce každý se ho bál njn aspoň se někteří poučí a budou vědět co to šikana je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit