-
Nevíte jestli bude nebo nebude pátá série????? předem děkuju za odpověď,a krásný den ! :)
-
Nejlepší Česká kriminálka !!!!! *14* *14* *14*
-
Neznámý herec =(
Hele nevíte jak se jmenoval herec který ve 13. díle s názvem Korunní princ hrál toho slovenského vyšetřovatele ? Pokud to někdo víte dejte mi prosím vědět *3* -
Re: Re: Senzaa
heeej ja chci takyy *14* -
Re: Senzaa
Já byla v sobotu na natáčení kriminálky Anděl a řeknu Ti, že je úplně nádhernej a taky zdvořilej *14* Každá by ho chtěla *1* -
KA 2. řada
Tuto info jsem objevila na nova.cz:
Milí čtenáři, děkujeme za vaše příspěvky. Ředitel TV Nova v on-line rozhovoru TN.cz na otázku, zda bude někdy další řada Kriminálky Anděl, uvedl: '"Uvidíme, ale vážně o tom přemýšlíme. První řada byla extrémně úspěšná, bylo by škoda na to nenavázat.'" Jakmile budeme mít jakékoliv novinky, okamžitě se je dozvíte na tomto webu.
Doufejme, že druhou řadu natočí. Byla by to vážně škoda nepokračovat. -
Re: ANNO 2008
Kriminálka Anděl v pětici nominovaných na Anno 2008 není!!! To snad není možný. Po dlouhé době jeden z mála pořadů(seriálů) na Nově, který byl perfektní a mezi TOP 5 se nedostane!!! Nechápu! *8* -
ANNO 2008
V anketě ANNO můžete přes net (každej den 1x) hlasovat pro nejoblíbenější pořad Novy, je tam i KA: http://tv.nova.cz/clanek/projekty/a nno2008/zvolte-viteze-ankety-anno-2 008.html (zkopírujte a vymažte mezery). Formulář se vám zobrazí až po té, co se regnete a vyplníte jméno, příjmení, mail a telefon (soukromí jim asi nic neříká *13* ). -
Druhá řada K.A.
Už by mohli natáčet druhou řadu co? *7*
Už mi ta banda strašně chybí. Hlavně Tomáš Bemkovský*14**14* a vtipný Oliver Hajn. *3* *4* *5* -
Úspěch Kriminálky Anděl
http://www.mediashow.cz/clanek/Seri al-Kriminalka-Andel-skoncil-a-uspel -Prinesl-na-obrazovky-novy-typ-krim i-serie
*3* -
Vaše nej nej postava v Kriminálce Anděl
Na stránkách Novy můžete hlasovat pro vaši nej nej nej postavu z Kriminálky. *3* Vede, jak jinak Tomík Benkovský. *3* *3* *14* -
Re: Kriminálka Anděl
Chat s Davidem byl SUPER. David je úžasnej člověk. *3* *3* -
Kriminálka Anděl
Dnes je na stránkách Novy chat s Davidem Švehlíkem. tak se přidejte a ptejte se ho. *3* *15* *3* *4* -
Markovy odpovědi nemají chybu. *3* -
Kriminálka Anděl
Vtipálek Marek zůstane navždy vtipálkem. Ani na chatu nebyl skoro vážný. Jukněte na to jak odpovídal. *3*
Jsem už zvědavá, kdo tam bude příště. *4*
Mohl by tam být už koněčně David!!!
*14* *14* *4* *4* *5* *3* -
David a Marek
http://www.blesk.cz/clanek/103354/t ajemstvi-detektivu-zbehly-knez-a-dr ogova-minulost.html
*3* *3* *3* -
Tomáš Benkovský do mordparty patří, taky si Kriminálku Anděl bez něho nedovedu představit. *3* -
Kriminálka Anděl
David Švehlík v chatu prozradil, že se uvažuje o druhé řadě. *4*
Bylo by to fajn.
Na nově se ho ptali, zdachce hrát v druhé řadě a on odpověděl, že za určitých podmínek.
Neumím si tu partu představit bez Tomáše Benkovského. *9* -
Re: Pomoc!
Na stránkách Novy najdeš celé díly. Měj se hezky. -
Pomoc!
Pls, nahrával jste si někdo pondělní díl "Loupež" ??? *7*