Přejít na výpis diskuzí

Líné Město

FILM 16.7.2008 
68 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vendy95

...

silná blbost
  • je to supr

je to celkem hezký proto to asi vimisleli aby se deti mohli bavit alebo nééééééé a sak ked sportcus spáva v tom istom samozrejme že len v tej rozprávke jstli to má napsané v scenáži tak to tak aj musí udelať nééééééé tak tu to prestante ohovárať lebo ste trapný ked to ohovárate ten kdo to má rád je to jeho vec a ten čo to nemá rád tak ten nech sem nepíše a nesťažuje sa na to že je to kravina ja to napriklad mam ráda aj ked mi je 14 *5*
  • terkavanessa

normalka

ahoooj lazy town je normalni serial a nekomu se to zda pro mimina *7* a nekomu zas ne *7* ale je to docela poucny a navic ty pisnicky sou hezky mne se to tedA ZDA JAKO PRO MALY ALE KAZDY MA JINY NAZOR *3*
  • sheltie007

Lidi, je to diskuze, ne nadávací kroužek.

Ty co to nezajímá, tak tu fakt nemaj co dělat......
  • gg

ja to kukam rad koli stefaniee *14* *14*
  • milunka.op

Nej

Lazy Town jako Líné město je velmi dobrý
    *3* *3* *3* *3*
  • hanicka10

lazy town

Lazy town je nej
    • kamil.veber

Re: lazy town

To maš teda pravdu lazy town je nej narozdil od tech kretenu co o tom pisou
  • Ahoj Děti!
    V dnešní době je málo pohádkových seriálů, ve kterých by ukazovali příklad jak by mělo dítě v dnešní době žít. Tím mám na mysli: jíst zdravě, cvičit a být fresh. Nikomu tyto aktivity nevnucujem, pouze napovídáme k tomu aby člověk měl co nejvíce energie prožít chvíle v tomto krátkém životě. Doufám, že chápete význam Lazy Town.

Mějte se krásně děti Váš Sportacus. *3*
  • lazytown

Hele,,,,

Hele nevite nekdo jak se jmenuje pravim jmenem Sportacus ????????? *15* *15*
    • lunetak

Re: Hele,,,,

já to vim Magnús Scheving
    • Re: Hele,,,,

Magnús Scheving má i profil na osobnostech... *3*
      • Re: Re: Hele,,,,

A NEVÍŠ JAK SE JMENUJE? DOOPRAVDY ROOBIE ROTTON???????????????????? JÁ NE TY JO??????????????????? *14* *5* *5* *15* *14* *3*
        • ago112

Re: Re: Re: Hele,,,,

no robbie to je jasný *1*
  • kamca12

DING DONG =D

V celku kravina, co si budem vyprávět, přijde mi divný jak tu jsou živí i neživí herci *15* Ale Ding Dong na konci je nakažlivej, vždycky si zpívám. *15* A ještě lepší je v anglický verzi Big Bang. Ale chápu asi, že někoho Lazy Town baví. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit