Přejít na výpis diskuzí

Liv & Maddie

FILM 7.12.2013 
15 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hello.Super serial.

Good bay.Markéta *14* *4* *14* *4* *14* *4*
  • Super seriál
  • Perfect serial *3*
  • Bože môj ja dnes prechádzam tieto stránky a poviem vám ľudia však žite nebudte ako zabednenci do pc
  • Shelby nemůže hrát Maddie, vždyť si s Dove ani není podobná, hraje Maddie jen když se třeba objímají víte!? Dove Cameron hraje obě dvě!
  • Já úplně souhlasím s ' Niall's LOVE', má pravdu a myslete si co chcete, je to že Shelby hraje maddie jen ze zajdu atd., aby to všichni pochopili a když si Maddie sundal brýle tak je stejná jako Liv, a i kdyby byly dvojčata tak na každé je něco odlišného a oni jsou úplně stejný takže je to 1 herečka, Dove!
  • a jak to můžeš vědět tak si na jed na osobnosti Liv a Maddie potom si pře svěč jestli to je jedna a ta samá víš a ted já si myslím že Liv se jako by předvádí ale jinak je fajn a Maddie ta skvělě sortuje a její sport basketbal jí fakt sluší jinak Liv a Maddie jsou úplně stejné
  • Víte že shelby hraje právě dablerku to znamená že hraje vlastně vždycky zády otočená ke kameře když se třeba objímají.chápete tak se tady přestaňte hádat já vím že si o mě myslíte bůh ví co ale hádat se přece nebudeme nebo snad jo??????? *9*
  • kEĎ Tá Meddie je sama na scéne tak vtedy je Dove Cameron ale keď sú tam obidve tak tá Dove Cameron hrá Liv a Shelby hrá Meddie
  • Vole ty si úplně trefená ty teky vole napiš si na osobnosti liv a medí a uvidíš že meddi hraje shelby wulfert tam jak si to vyhledáš tak tam máš herce a je tam napsané že meddie 2hraje shelby wulfet ty krávo
  • no to je jasny Dove Cameron
    *3* ona totiž hraje obě *4*
  • NEjmenuje :D Je to jedna a ta samá.
  • mě taky ale to neřeš *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
  • Shelby Wulfert hraje - Maddie 2 (20 episodes, 2013-2014)
  • vikikiky
    Zajimalo by me jak se jmenuje ta co hraje meddie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit