-
**
kouka se nekdo na mcleodovy dcery v 13:30 na čt1 jestli jo tk plosim mohl by nekdo napsat co bylo v dile kterej bude ve stredu 12.5.2010 na ty ct1 ja to nestiham tk plosim kdyby se na to nekdo dival *4* -
vsechny dily
plosim nema nekdo vsechny dily treba na dvd nebo to nekdo dal na net a sou tam vsechny dily od prvni serie plosim napiste mi vzkaz nebo na email:barunqa111@seznam.cz
plosim je upa nejlepsejsi serial -
8 série
Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Nevíte někdo kde najdu online na podívání všechny díly osmé série? Všude kde jsem hledala je to jen do 21 důlu...díky za odpověď *3* -
-
Re: 8 série
ahooj 22 díl není nikde ke shlédnutí,jinak na ulož.to jsou všechny díly i nová 8.serie celá:-)
-
-
fiona
fiona je hrozna jako steve slibi ze rekne alexovi ze neni tehotna pred svatbou ae vona si ho vezme potaji a nerekne mu to a steve kdyby to rekla alexovi ted tk s ni nepromluvi FIONA JE PROSTE HROZNA *16* -
-
Re: fiona
Wáááááá taky ji nemám ráda,vůbec se k Alexovi nehodí
-
-
*
ahojky prosim kde se daji stahnout vsechny rady plotoze je to upe nejlepsi serial napis ddiky predem V ČEŠTINĚ -
---
nejradši mám tess *4* -
čágo..chtěla sem se zeptat na jaké stránce si můžu přehrát všechny díly? :D pls napištee xD xD dííky *14* *1* -
Jodi
Ahoj, osobně jsem nejdřív měla nejradši Claire, pak Tess a když i ona pak odjela tak moje úplně nej nej Mcleodka je Jodi! :) J nejlepší! :) -
McLeodovy dcery
Tak nám dnes začal seriál,všeho nechávám a běžím koukat *3* *14* -
Mcleodky
Ahojky mcleodky budou dávat kocem roku od 1.serie a asi na jaře 2010 bude nasledovat poslední série.. -
-
Re: Mcleodky scháním
Ahoj napište mi prosím někdo jsetli nená někdo nějakou sérii na ClairandTessMcleod@seznam.cz moc vám děkuji...Sháním je pro moji nejlepší kamarádku ona je totiž uplně miluje a nevinehá ani jednu epizodu tak prosím ozvěte se *15* *15* *15* -
Re: Mcleodky
ahoj j a kdy presne a na cem ?pls napis :) pa mej se hezky!!!ja je taky miluju!!! -
-
Re: Re: Mcleodky
davaji je v 13:30 ve vsedni dny na čt1 -
Re: Re: Mcleodky
McLeodovy dcery začnou dávat na ČT1 od pondělí 21.září ve 13:50 před Doktorkou Quinnovou.
-
-
Re: Mcleodky
budou je davat na ct1?
-