-
Film
Krásný film...řekla bych takové psychologické drama, kde se minulost prolíná s přítomností...
A samozřejmě nesmim zapomenout pochválit Joshe Hartnetta :D..krásný kluk, skvěle zahraný.. *3* *14* *4* -
píseň
ahoj,nevíte prosim nekdo,jak se jmenuje taková ta známá píseň,která hraje,kdyz na konci stojí na tom letišti za to Lisou a ona se otočí...?předem dík -
-
Re: píseň
http://www.youtube.com/watch?v=EdBy m7kv2IM - tahle to je
Nádherná písnička *3* *4* -
-
Re: Re: píseň
aha, oni nejdou odkazy, název - Coldplay - The Scientist
-
-
-
nej
jeden z nej filmů co sem kdy viděla.. děj sice přeházený, ale o to je to zajímavější -
super
je fakt zajímavej moooc se mi líbi -
The best movie
Jak ten film nemůže někdo pochopit, to nechápu. Nejsem nijak extra inteligentní a pochopila jsem ho hned napoprvý.
Jinak je to asi nejlepší film, co jsem kdy viděla... *5* -
Popis
teda ten popis u tohoto filmu je naprostá blbost *9* *9* ten film je o něčem úplně jiným!!!!! *10* *10* -
-
Re: Popis
jn, ten popis je dost divnej *1*
-
-
:-)
Ten film sem sice vůbec nepochopila ale je super *1* -
jE TO NEPOCHOPITELNY FILM
toto je ten nejpodivnejsi filmik, co sem kdy videla..:) dej je naprosto sprehazen, coz je tezke, pro divaky...:) tento film sem videla 4x....a pochopila ho cely au na potreti..:) je to makacka na hlavu, ale stoji to za to..:) doporucuju..:) *4* -
-
Re: jE TO NEPOCHOPITELNY FILM
Užasnej film ......... *14* *14* *14* -
tak se radeji podivejte do programu :D:D:D -
-
uzasny film
podle me je toto uzasny film,ktery me dal moznost zapremyslet nad osobnim zivotem zase z jineho uhlu...neni vubec nepochopitelny,jee skvely
-
-
teda nee!!! spravne, 28.7. :D -
teda 20.7...:) -
Ano mas pravdu, tak jsem ho pochopila az na podruhe, je to opavdu ze zacatku nepochopitelny film, vse je casove sprehazeno a zaber ktery sme videli treba na zacatku tak na konci ho vidime treba uplne z jineho uhlu pohledu, tezke na pochopeni, ale jinak krasnej film, taky doporucuju...28.7.07 na CT1 *3* -
-
Re: Re: jE TO NEPOCHOPITELNY FILM
Ja si nejdřív říkala, co jste na tom nepochopili:D..ale pak jsem si vzpoměla, že jsem to taky pochopila pořádně až napodruhé..ale popisovat co jsem nepochopila to by bylo nadlouho *1* *1*
-
-