-
To snad někdo posbíral veškeré herecké ztroskotance a obsadil je do tohoto seriálového paskvilu.
-
-
To nejsou ztroskotanci, ale takzvaní neherci. Příbuzní a kamarádi zaměstnanců Primy (každá koruna se počítá), možná i lidi co se přihlásili na konkurz s přesvědčením, že jsou herečtí géniové. Je to vlastně kompars, který oproti hercům nestojí moc peněz, ale také jejich výkony nestojí za nic. Bohužel, herecký projev některých, byť známých herců, je v tomto seriálu velmi podobný. Absolutní propadák!!!!
-
Přesně moje slova :-D Ač jsem se snažila tomu dát šanci a přemáhala jsem se, nepodařilo se mi dívat víc jak 20 minut. Je to příšerná *12*
-
-
Chtěla bych vyjádřit svůj názor na serial Modrý kod. Jsem dlouhou řadu let zdravotní sestrou a nic horšího jsem neviděla. Vím, že se herci musí poprat s medicínskou terminologií, ale působí to velmi uměle a komicky. A pro laiky si myslím, že je to nezáživné a unavující. Zarazila mě též řada vulgarních slov, která se poslední dobou vkrádají do různých seriálů a spíše pak člověka znechutí. Na dalsí díly se určitě koukat nebudu, zbytečná ztráta času.
-
Prosím Vás zdělte mikdeta nemocnice je.Tam by jsemchtěl ležet.Prosím vás kdejstezebrali tu ochotu lékařskou.Tam snad musí být i radost umřít.Budte vrealu.Možná kolem protekcí skáčou,ale lékařská arogance,ješitnost,důležitost kterou umí vám patřičně dát najevo.Je to blábol všech blábolů.
-
Seriál pro seriál - jen aby se něco natočilo. Absolutně jsem nepochopila pojetí a záměr: jako komedie špatné - žádný vtip a humor, jako parodie špatné - žádná nadsázka, jako drama špatné - pouze plno krve a žádné napětí a jako dokument rovněž špatné - pouze utápění se v odborné lékářské terminologii.
Navíc stále nudné statické prostředí a slabé nepřesvědčivé herecké výkony bez nasazení a výkonu.
To už i vydařená reklama něčím zaujme - tady nebylo nic. -
Byla jsem zklamaná. Příliš mnoho krve a příliš neskutečných keců a neskutečných situací. Ředitelka zeměkoule staniční sestra, která si otevírá hubu na doktory a diriguje je, ve fofru, který tam vládl, mají čas ještě se zaobirat haranty a nosit jim chlebíčky, arogantní starostka.... víc moc nevím, protože jsem se na to vykašlala a radši to přepnula. Já jsem tušila, že tak masívní reklama nevěstí nic dobrého.
-
A ke všemu, nedá se rozlišit, kdo je lékař, kdo sestra. Vrchní sestra komanduje lékaře a rozdává jim práci.... Ve skutečnosti to funguje úplně jinak. A připadá mi, že tento seriál snižuje naší profesi zdravotníků, což mě velmi mrzí. Být zdravotníkem, je velmi náročná a záslužná práce. Je to poslání. A svojí práci miluji.
-
Bohužel jsem vydržela deset minut, víc to nešlo. Paní Laurinová byla velmi nepřesvědčivá, vůbec jí ta role nesedla. Paní Brožová vyloženě "přehrávala" a tak by se dalo pokračovat dále. Velmi neskutečné "divadlo".Je to škoda...
-
-
Nejstrašnější je opravdu Laurinová je strnulá,křečovitá děs.Ale Marek němec je borec.
-
-
Modrý kód je velmi dobrý seriál, který je natočen podle skutečných událostí. Je vidět, jak to v nemocnicích skutečně funguje a zvlášť na urgentním příjmu. V každém díle je nějaké drama nebo napětí. Dobře natočené, dobří herci. Urgentní příjem je většinou místem, kde vše začíná. *4* Nejlepší seriál, jaký jsem vždy viděla a stále se budu koukat. *4*
-
Modrý kod je pitomost nad pitomostí! Po 15 min. jsme museli přepnout, zlatá ordinace, tam se aspoň něco děje, Bobo a Heluš jsou ikony :-)
-
-
Pane Josefe tak to máte pravdu. Tento modrý kód je zoufalství...
-
-
Jedním slovem, pííííí...........vina. Za tohle někdo platí? Zoufalá snaha producentů vydělat milionky. Mají asi pocit že divák je retardovaný konzument bezduchého braku. Páni herci je mi vás líto