-
Re: Re: Dokonalý film
jooo anebo to mrknutí *14* *14* je to na konci po titulkách zpomaleně *14* -
Re: Kde?
na ulož to to je na stáhnutí :) a na titulky.cz si stáhni titulky *4* *4* -
Kde?
Prosím, kde se na ten film můžu kouknout? Už jsem ho hledala tisíckrát, ale našla jsem maximálně nějaký sestřihy... *9*
Díky E. -
Re: Dokonalý film
ale hlavně jak ho tam zkopali do břicha *9* *9* u toho jsem strašně brečela...
a nejlepší je úsměv na konci speed demon *1* u toho vždycky šílím *15* *15* -
Dokonalý film
skvělý film... zábavný, napínavý, smutný, dojemný...a ještě ten michael *14* *14* já jsem u toho brečela a slintala po majklovi najednou *15* *15* *15* *15* -
Re: nejlepsi
nejvíc je sexy *3* -
nejlepsi
on je dokonalej tam je super neni co dodat .... je dokonalej .uzasnej klasnej milovanej.... sexy ..... vzrusujici vse hezke jen o nem *14* *14* -
MJ
Mistrovské dílo Mistra MJ *14*Miluju ten film *14* Hlavně to jak tančí se Spikem a pak jak to vysvětluje tomu policistovi *15* -
Re: *
SOUHLASÍM:-*:-)ON JE VÁŽNĚ NÁDHERNEJ:-):-* *14* *14* *14* *14* -
nooo
moonwalker má počet hlasů 1712!! pěkný ale chce to víc!! odeme má už 1000 hlasů tak taky hlasujte!!!! *14* -
jůůů
tenhle film je uplně úžasnej a on je tam tak krásnej je uplně dojemný jak chce zachránit tu holčičku to je uplně krásný!! já ho žeru!! *14* *14* *14* *14* *14* -
*
Dokonalos!!! Krása!! On je tam nejkrásnější!!!!Tak úžasně se tváří!!! Aaaaa já ho žeru!!!! :-* :)))))))))) *14* *14* *14* *15* -
Jujky
Krásnej film,hlavně že je tam Majkí -
Moonwalker
Vtipnej a pekněj film zároveň.Michaelovi to tam moc sluší. A ten jeho úsměv...ach *14* *14* -
ok
vy te o tom ze bude hara mj *10*