-
Re: Re: Re: Re: Re: High School...
Tak tady je ta slibovaná adresa Zaca, samozřejmě, není to přímo k němu domů.
Zac Efron
P.O.BOX 960
Avila Beach, CA 93424
USA
nebo můžeš zkusit
c/o High school musical
Disney channel
3800 W. Alameda Ave.
Burbank, CA 91505
USA -
Re: Re: Re: Re: Re: High School...
Já mám ten kontakt napsanej, ale teď ho nemám u sebe, ale určo sem napíšu, kam můžeš napsat. A známka tam stála 20korun, což je v pohodě.
A můžeš to napsat takhle:
Dear Zac,
My name is Iveta and I am from the Czech Republic. I´m a great fan of you. I would be very happy if you could send me a sign manual pictures of you. I would be very pleased if you could fulfil my wishes. Many thanks in advance for your kindness. Success may always be at your side!You have many fans here, really. And we wish you good luck in your life.
Thank you so much for your time.
My return adress is: -
Re: HMS 3
Jj, mně to taky pošli *3* -
Re: HSM 3
Tak mi ty icq pošli na mail a já za tebe budu hlasovat. *4* -
Re: Na Jetixu né!!!
Hle ale WAA-LI je uplně něco jinýho neš HSM 3 a HSM na Jetixu prej budou dávat 24.října víšššššš *13* *13* *13* *13* -
Re: Na Jetixu né!!!
na jetixu to prý bude až někdy březnu (přesně nevim),ale prý bude!!!! a datum v kinech posunuli na 4.12.08 :) -
vymenim obrazky
ahojte vsetci.keby chcel niekto vymenit obrazky a plagaty high school musical za aril,rihanu.hilary,tocio hotel,miley cyrus........a dalsie mam elku zbierku roznich celebrit a vymenim ich za hsm.tak napiste na ko.vi@post.sk
A POZOR IBA SO SLOENSKA.diky -
HMS 3
asi mi nekteří zvás nebudou věřit ale já mám icq vanessi,ashley a zaca já vám ho klidně dám ale vi mi pls hlasněte o nej blog na www.mileycyrus4.blog.cz díky čau . vanesi icq je nej píšem si spolu každej de n *4* *4* coš je bezva ..... ale dám vám ho itak stejně mi už zbívaj jenom 2 hlasi tak 2 zvás mi pls dejte hlas díky a já vám nelžu a to vám přísahám a jestli někdo milue miley tak mu dám icq miley to mám totiš taky -
!!!!
hele a keho to zajímá na osobnostech je to druhej nejoblíbenější film a ještě ani nezačal! *5* *9* ste uplně blbý! *1* -
Na Jetixu né!!!
Hele lidi na Jetixu to bude těžko když to bude mít preméru 14.12.2008 v kinech!!!To nebude v TV ale pouze v kinech!!!To je jak by WALL-E byl v kinech a pak na Jetixu to je divný!!!!Takže NA JETIXU TO NEBUDE MUSÍTE SI ZAJÍT DO KINA!!!!! *3* -
Re: Akdy to bude na Jetix???
Ahoj jjjjen ti chci rict ze uz ho davali byla jsem zrovna na tabore a cetla jsem to *5* -
Re: Miley Cyrus v HSM 3
ahoj jseš tu? *7* *3* *5* *5* *4* *8* *15* *3* -
Re: Miley Cyrus v HSM 3
nevim *7* -
Re: Akdy to bude na Jetix???
reknu ti to uprime na jetixu bude HSM 3 mozna za rok a to se nevi je planovana dvojka a cetla sem ze by mohla byt v rijnu ale nejsem jista. HSM 3 ma premieru v cesku 14.12.08 -
Miley Cyrus v HSM 3
hle nevite nekdo jestli bude v HSM 3 i miley cyrus? *14* -
Akdy to bude na Jetix???
A neví někdo kdy HSM3 bude na Jetix??? Prosím odpovězte už se nemůžu dočkat a jestli to bude až v prosinci tak *10* se naštvu a *9* *9* *9* *9* budu a moooc smutná. Prosím písněte *3* na 100% díík!!!!!!! -
zackefronn.blog.cz
Ahojky, prídte sa pozrieť na moju stránku: zackefronn.blog.cz je o HSM 1, 2, 3 a HSM Cast... PLS a dik!!! :) -
Re: Re: HSM3
omyl...premiéra je 4.12 -
Re: wow
nej co nejhorší *16* -
Re: supík
přesně - podle traileru to bude fakt nářez! už se těšim *14* *14*