-
:)
hááh doufejme ať ho nenatoči *15* -
noo??
tak to sem zvědavá pac jsem cetla ze sa HSM4 ani tocit nebude .. xD no tak uvidime .. *5* -
...
to jsem zvedava, jestli to je pravda, ze bude i 4.... -
ploosim
nema tu nekdo plakat Vanesy Hudgens nebo Ashley Tisdale nebo neco z HSM za plakat Lucky Vondrackove nebo ewy farne??pokud ano tak mi napiste do vzkazu *5* -
VYHRAJTE HSM!
vyhrajte!
http://shy-monca-zohov a.blog.cz/0909/soutez-o-hsm
vyhr ajte originál tašku přes rameno s hsm! -
:)
někde jsem četla že by tam měla hrát i vanessa i zac a že budou na těch výsokých školách a začne se jim stýskat po east high.tak se tam pojedóu podívat no tak nwm necháme se překvapit *15* -
-
Re: :)
Někde jsem slyšela, že v HSM 4 bude jen Ashley Tisdale. Protože přeci na Vysoké bude pokračovat zase v Alfbaker, a Corbin Bleu možná taky jak si vybral obor Basketball. Ale Vanessy & Zaca se ptaly, jestli tam chtějí hrát, a řekly, že v HSM 4 už hrát nebudou .. :(( -
Re: :)
Jo todle jsem taky četla a myslím, že by to tak pohlo být, pac je to rozumné...Aby tam hráli zase všichni
-
-
:))
lidi pls znate nakou stranku kde lze zhlednout tento filmik???pls jestli ano tak mi napite tu adresu(stranku)predem mooc diky a doufam ze nakou znate :-) *4* -
-
Re: :))
Ty krávo dyt to ještě vubec nevyšlo jak se na to asi chceš podívat...??? -
jaště to nevišlo!!!
*13* *1* -
vždyt se to ted nataci tak jak to asi muzes videt uz ted vzdyt tam je napsane rok výroby 2010 *13*
-
-
Muzikál ze...Z vysoký??
Muzikál ze strední se to jmenuje protože jsou na strední,ale jak by se mel jmenovat další díl?Muzikál z vysoký?Práve proto to bude o necem jinym.Ale tak uspesný jako predchozí 3 díly to nebude.To rozhodne ne. -
joooooooooo
joooo to je suprovi ze bude hsm 4 did uz hsm 3 bylo skvele uz se tesim *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *1* *1* *1* -
cooooooooo
MUZIKÁL ZE STŘEDNÍ NEEKZISTUJE CO JE TO ZA BLBINU?????????????? *7* *7* *7*
*10* *16* *10* *16*
*13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
*9* *9* *9* *9* *9* *9* *5* *5* *5* *5* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: cooooooooo
Muzikál ze střední existuje, ale neexistuje slovo ,,neekzistuje" -
-
Re: Re: cooooooooo
celkem si jí setřl *1* *1* *1*
-