-
hsm4
určitě hsm4 bude lepší než hsm3 ten byl nudnej ale předchozí byli lepší. *16* *4* -
-
Re: hsm4
V HSM 4 nebudou ti které tam byli doposud *16* jen sharpay ... A bude to blbý .. hsm 4 bez všech které známe není hsm *13* -
-
Re: Re: hsm4
Vy jste trapáci.....jeden říká to a druhej zase to.....HSM4 by bylo dobrý jako ty předchozí 3.....a měla by tam hrát jenom ASHLEY TISDALE.....sice to nebude to pravé ořechové ale aspoň tam z nich bude hrát někdo.....VANESSA těhotná není......se ZACEM žádnou svatbu nechystaj.....NEČTĚTE MOC BULVÁRY!!!!!. *8* -
-
Re: Re: Re: hsm4
měli by tam hrát všichni.A muzikál ze střední 4 nebude takže všeci co si to myslí jsou blbí.
-
-
-
Co já vím tak ve 4 už nebude hrát Zac, Vanessa, Ashley, Lucas a Corbin....takže to mude o nišem!!!!! -
-
neini jistý že tam hrát nebudou,možná jo -
souhlasim s tebou
-
-
hsm4 bude urcite nudnejsi *5* *5* *5*
-
-
HSM4
Já si myslím, že 4 bude ještě lepší, jelikož tam bude Jimmie(Matt) :D A ja ktu někdo již psal, opravdu to bude o Raketákovi, kterej se zabouchne do Tiary :) Porpavdě mě zac ani moc chybět nebude :D -
Soutěž
Ahoj na mém blogu je soutěž s HMS, jestli chcete tak se přihlaste. Mějte se hezky! Liduška.
Adresa mého blogu je:
www.lidulinda.blog.cz -
asdas
AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA -
Kdo je v hsm 4
no bude tam v hlavni roli jimmy zota(matt prokop) a zabousne se do tiary gold(jemma mckenzie brown)a i ten dony dion tam bude nevim kdo je ten co ho hraje no a HSM 3je upppeeeee zupa a ten kdo to nevidel tak mu ruplo asik v bedne bez urazky!!! *5* *5* *5* *14* *14* *14* *15* *15* -
HSM4
Teď jsem se dívala na HSM 4 ve všech jazycích a tam jsem se dočetla, že HSM 4 se teprve píše a není ještě jistě, kdo tam bude hrát -
-
Re: HSM4
vole co kecáš jak ses na to mohla dívat když to ještě není natočený??? *8* -
-
Re: Re: HSM4
Dívala, mělo být v uvozovkách, jako, že jsem dala do vyhledávače HSM 4 ve všech jazycích a z toho mi vylezlo, že se teprve HSM4 píše a že není jistě, kdo tam bude hrát. Ale teď jsem četla, že tam nebude určo Van, ale Zac tam prý hrát má, stejně jako Ashley.
-
-
-
HSM4
JaKoO HSM4 BuDe Ae NeBuDe TaM VaN AnI ZaC..!!Ja To wiM Na 100%ZnÁm Se S MILEY CYRUS..!!!!!PÍŠU SI S NÍÍ!!! -
-
Re: HSM4
co ty si pises z miley??a pres co?
-
-
O HSM 4
Takže, v HSM 4 nebude van, zac, corbin, monique a možno aj lucas, ale určitě tam bude ash *14* a možná taky zacův mladší brácha Dylan, jo už to nebude jako to bylo ale zajímalo by mě kolik dílu ete bude *1* -
-
Re: O HSM 4
Mluvili o tom na youtube.com asi před půl rokem, kdy ještě nic nebylo jisté. Má to nést název roky na vejšce, takže Zac s Van se tam objeví, sice minimálně, ale objeví. Má se to soutřeďovat právě na nové tváře ve trojce. Uvidíme. -
-
Re: Re: O HSM 4
Takze vis na 100%..ze se tam Zac a Vanessa a chad a tyhle vsichni co byli v 1,2,3 objevej jo??..proste tech 6..a s pianistkou 7 jo vsichni tam budou?? -
-
Re: Re: Re: O HSM 4
Teď bylo, že Van ve 4 nebude, ale Zac by tam hrát měl, stejně tak Ashley, Corbin, Monique, ale další nevím. Jo a "Troye"táta. -
-
Re: Re: Re: Re: O HSM 4
ja si myslim když ve 4 nebude hrat Vanessa Hudgens tak ani Zac Efron .
-
-
-
-
-
Sharpey
Ale Sharpey tam bude ve 4 dílu!!!!!!!!!!!!!! *14* *4* *1* *1* -
-
Re: Sharpey
SHARPAY VE 4.DÍLE NEBUDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Sharpey
bude ale ne tolik *7* *3* *5*
-
-
-
HSM
hej sry ale myslim zhe 4 uz nebude ale jesi jo tak to je blbi kdyz tam nebude hrat zac,van,...atd...takze jesi bude bez nich tak plo me to uz HSM nebude!!!HSM je jen s van,zacem,ashley...atd...!!! *14* -
-
Re: HSM
pro Lusy: jj máš pravdu,4 už nebude taková jako první 3 díly.
-