-
...
Je videt že tuten film je historický ješte že jsem vtý dobe nežila my jsme na to koukali ve škole ....... ale jeste že toiho kluka vyrazili jinak by stejne přisel o život když né dneska tak nekdy jindy a pak ten granat a ta ledovka jak tam umřel albert no desný byl to smutný film -
dojem
Ten film je nepopsatelnej... Je dokonalej... Už jsem ho videla asi 10x ale nikdy u něj nepřestanu žasnou ani brečet... tenhle film mě vždycky dostane.... -
pls otpovidejte potrebujuu to moc vedet
je to vazne dobrej film a libi se mi jak to udelali ae jen se ci nekoho zeptat pls nevi nekdo z vas kdo hral toho galdena zigfreeda?????pls otpovidejte *9* -
-
Re: pls otpovidejte potrebujuu to moc vedet
tak sry no on se vlastne menuje v tom filmu gladen sierfrid nevi to nekdo??
-
-
NapolA
Chtěl bych jen říci, že ten film jsem viděl už dvakrát a stále se mi to zdá málo. Je to skutečně dobře natočený film o skutečných událostech, které existovaly. Ten film je bravůrně narežírovaný! Max Riemelt, který hraje hlavní roli svoji postavu zahrál na jedničku.
Myslím si, že za povšimnutí stojí i zmínka, že 90% filmu se točila v České republice. Například zámek Bouzov posloužil pro externí záběry "ústavu" pro výchovu nazi-studentů. Interiéry byly točeny v Praze. Proč bych to vlastně psal?! Koukněte se a uvidíte!
P.S.: Super film o skutečných věcech!