-
:-)
*1* Skwěle anime, nej postava je podle mě Orochimaru *14* -
Naruto
A bude teda naruto s nejakou chodit? A jak je to mezi nim a Sakurou kdyz Sasuke odejde? Jaen by me zajimalo jestli naruto bude mit pritelkyni. -
Film
Nevie niekto kde sa da stiahnut Naruto Shippuuden Movie 2 -
LoWe
Ja Si MySliM Že NaRuTo bUde CHOdiT se SAkUrou A i S HiNAtoU -
-
Re: LoWe
naruto bude urcite s hinatou po tom co mu hinata rekla co k nemu citi -
-
Re: Re: LoWe
jj toe přesnýýý *3* ...ted to ani jinak nejde...! *5*
-
-
jj to si myslím taky... *15* -
Snad to tak bude proste s jednou by mohl
-
-
Naruto je nej
naruto je prostě nej nejraději mám tým7 a už se těším na září protože budou na jetixu dávat zase nové díly naruta *3* *3* *14* *14* *4* -
df
nejvetsi kokotina , voblbuje to dnesni decka , misto aby delali neco venku cumej na tuhle picovinu -
SaKuRa Is BeSt
Naruto jejda je to fakt dobre ale na DisneyChanel už ho nedáváj béééé byl to můj oblíbený seriál i Shaman King ale Naruto víc měla sem trička nálepky čepice aktovku pouzdro ted je mi to na nic škoda Naruto BeSt FilmÍčEk *14* *14* *14* *3* *5* *1* *3* *14* -
fuj
naruto je takova picovina, ste fakt blby kdyz na to cumite , je to pro vygumovany mozky , sbohem ubozaci -
-
Re: fuj
Naruto neni žádná picovina *16* *16* *16* .Picovina je třeba Witch a nebo Spongebob *8*
-
-
on ma naruto dneska 10tyho narozky??
on ma naruto dneska narozky???jestli jo tak to sme na tom stejne blahopreju *4* -
dotas otpovidejte pls
mam takovej dotas:to jako NARUTO BUDE CHODIT S TOU HINATOU NEJI S TENTEN A SAKURA SE SASKEM???vdyt ji on zrovna nemusi nn???to mi teda hlava nebere pls otpovidejte *9* -
-
Re: dotas otpovidejte pls
zřejmě jo.. A Shikamaru s Temari a Ino.. - to nevim.. :D k ní se tam nikdo moc nehodí.. maximálně tak Kankurou.. :D nebo Kiba.. :D -
Re: dotas otpovidejte pls
ja prave taky nevim kdo skym
-