-
Re: Re: Re: Re: Nero
takže, přišel nový TV MAX a tam píšou že: ve středu 14.1. dávají pokračování Augustus, první císař římský (první díl je tuto středu), a pak další týden 21.1. dávají první díl Nera v 20:30 na čt2 a za další týden 28.1. bude druhá část *14* -
Re: Re: Re: Nero
Já jsem viděla Nera prvně před 3 lety, myslím že to bylo někdy koncem ledna 2006 na Primě. Římský dějiny mám ráda a ačkoli mě to zpočátku moc nenadchlo /viděla jsem už lepší zpracování/, tak jsem se dívala na oba díly, ten druhý mi přišel lepší. *14* Hans už tam hrál hráblýho císaře a přišlo mi to zábavnější. *1* *1*Jen mi prosím ještě napiš, zda Nera dávají na ČT1 nebo na ČT2
*3* *4* -
Re: Re: Nero
já to viděla už hodně dávno a dost se mi to líbilo, tak jsem byla štěstím bez sebe když jsem viděla tu upoutávku *3* -
Re: Nero
díky za upozornění. *4* Vím, že na ČT teď dávají nějaký cyklus o Římě, ale zatím jsem nalezla pouze film Augustus, který jsem už taky viděla.Upoutávku na Nera jsem ještě neviděla, takže ještě jednou díky. *3*Budu se určitě dívat, ten film mám sice stáhnutý, ale je v italštině a titulky jsem zatím nesehnala a ani českou verzi Nera.. *9* -
Nero
ke konci ledna mají na čt dávat opět Nera s Hansem, viděla jsem ted nedávno upoutávku v televizi, mám tušení že je to každou středu nějaký cyklus sérií o římě. Víc informací jsem na netu zatím nenašla *14* -
"Krutý" Nero
Už jsem viděla hodně zpracování římských dějin, ale musím říct, že toto bylo naprosto poprvé, kdy mi kruťas Nero byl sympatický a chvílemi mi ho dokonce bylo i líto, namísto toho, abych k jeho postavě zaujala negativní postoj. Hans Matheson se snažil, seč mu síly stačily, ale působil bohužel místama opravdu komicky a moc jsem mu to nevěřila.. Ach ano, Hanse budu mít asi navždycky zafixovaného jako toho romantického muže s něžným pohledem, kterého ztvárnil v dosud jeho nejslavnější roli v tv zpracování Doktor Živago. Jeho talent nijak nesnižuji, ale tahle role mu moc nesedla. Dávám 6 bodů z 10 a to jen kvůli kostýmům a že mám velikou slabost pro Řím. -
Shánim!!!
Mám veliký zájem o tuhle miniserii *3* Kdo ví, odkud se dá stáhnout v českém znění popř.kde mohu sehnat české titulky, ať se mi prosím ozve na muj email *3* *4* Dík *14* -
Ke stazeni!!!
Film Imperium:Nero (2004) 2CD ke stazeni tu, je to ale v italskym jazyce:
http://www.gisicomforo.e s/showthread.php?t=895 -
Toto trvalo...
Než ho sem šoupli jsem o 10 let starší... *8*