Přejít na výpis diskuzí

Once

FILM 1.11.2007 
16 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-)

Je to krásnej film, jsem nadšená! Nemluvě o soundtracku který poslouchám strašně často *3* Navíc Glen i markéta jsou hrozně sympatický lidi. *4*
  • Nádhera

*4* tento film mi vrátil chuť do života!!!je v něm vidět vše z obyčejného života a je tak také ukázáno,že příběh nemusí vždy skončit jako happy ending s velkou love story!!! *4*
    jsem tímto filmem dojatá a uchvácená!!! *4*
    moooc pěkné a vydařené písničky!!
  • van-luci

prosím!!!! mooooc

ahoj jedu ve čtvrtek(zítra) na dovolenou a je to tk na 16 hod. a chtěla bych tento film hrozně vidět, nevíte prosím kde by se dal stáhnout v čestině??? moc vás prosíííím!!!!!! jinak v autě se nedá nic jinýho dělat...je tam nuda a tk bych ho chtěla zkouknout...napište mi prosím na Daisy.lucka@seznam.cz *4*
  • ONCE...

ONCE... Rozhodně to neplatí v počtu shlednutí!!! Nádhera...
  • once

HOJ.SICE SEM TEN FILM VYDELA AZ TET V KINE, ALE TO VUBEC NEVADI. SILENE SE MI LIBIL, TEDA AZ NA TEN KONEC, KDE SEM CEKALA ZE SPOLU ZUSTANOU *9* .PREKRASNY PISNICKY A TAKY SILENE SMUTNY....TREBA IF YOU WANT ME, BO FALLING SLOWLY *9* NO CO KTOMU VICE DODAT *4* MILUJU TENHLE FILM *14* *14*
    • brooklin

Re: once

Přesně tak. Dnes jsem to viděla se šklou v kině. If you want me je krásná. Poslouchám jí jen na youtube, na mp3 jsem jí nenašla, nemáte jí někdo? Nepošlete? Napište do vzkazů, pls. *3*

Krásnej film...krásná hudba... *14* *14* *14*
    • Re: *****

ahojky,miluji jejich písničky,film jsem neviděla dá se někde stáhnout??s.o.s
      díííííííí ky moc,simča liberec *3*
  • Film

Film, který mluví ze života nás všech.
  • ne

přeceňovaná slátanina,o hereckých výkonech ani nemluvě,ten ir,chudák umí zpívat,ale Irglová je tam snad jen z protekce *9*
    • brooklin

Re: ne

To neí pravda. Pusť si na youtube if you want me a pak mluv.
  • Film co má hloubku

I přesto že je to nízkorozpočtový film je opravdu sqelí...ty písničky mají nádherné texty a sou sqele nazpívané není divu že za písničku Folling slowly dostali oskara!!!!!!!!
  • smutny

Divali sme se na ten film ve skole.. krásny.. fakt az na to ze mel tak smutny konec.. proc se ten fil vlastne jmenuje Once? *8* prosím napiste mi odpoved na mail Hanulka413@seznam.cz *14* dekuji mooc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit