-
Kdy jse změní a bude krásná ?
Prosím vás nevíte někdo v jakým díle se Katka změní na krásku ?? prosím odepište .. předem moc děkuji!! *3* *3* -
-
Re: Kdy jse změní a bude krásná ?
V posledním díle
*14*
-
-
osklivka katka
hej je to nejlepsi serial,jakej prima mohla natocit, a je stokrat lepsi nez velmi krehke vztahy, a je skoda ze to tak ukoncily a moéhly by udelat tu druhou serii. bylo to sper!! *14* *14* *14* -
re:ošklivka je nej
Ošklivka Katka se mi líbí zvlášť Pipinka
a Katka sjupa serial!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4* -
Som zo Slovenska, priamo z Bratislavy a chcela by som, aby vznikla druhá séria seriálu Ošklivka Katka, bola by som rada keby sa to podarilo.
-
Tento příspěvek není pouze k tomuto seriálu !!!: Velmi závidím těm lidem kteří si sednou k počítači a na internetu dávají všemu dislike každému se líbí něco jíného !!! NEJSME PŘECE STEJNÝ. A pokud někoho baví dávat na každý příspěvek DISLIKE tak mu přeju krásný život v tomto koníčku.
p.s. NEZAPOMEŇTE DÁT NA MŮJ PŘÍSPĚVEK DISLIKE *4* -
skvělí
*3* je to prostě suuper seriál pořád se na něj dívám *15* -
-
Re: skvělí
mam protobe dobro zpravu ošklivku katku budou davat 5.1.2009 12.1.2009 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: skvělí
Souhlasím úplně skvělej nej seriál ale musí to brát člověk trochu s nadhledem je to sranda a ten kdo si myslí že je to blbost tak to akorát nechápe a mimochodem ošklivka katka je prej česká verze ošklivky betty a prej že dostali svolení nahrát její českou verzi takže to neni žádné opičení *4* *1* *1* -
-
Re: Re: skvělí
Ten seriál ošklivka Katka je úplně super kdo to vymyslel tak ten by měl dostat medajli za nejlepší seriál roku 2008 a Katka by měla dostat ocenění za nejlepší vydaný výkon v roce 2008.
-
-
-
Ne, ne, ne KONEC!!
Hey jako...Ošklivka Katka je úplně NEjlepšejší českej seriál a jkäko bude končit....co já bez něho budu dělat??!! To je hrozný...já chci ještěěěě!! Sem na to závislá, bez toho nežiju *9* *1* *9* *7* *9* -
Spravte Ošklivku Katku druhú sériu, je to super film.
-
chjo
byl to skvělej serial uz od zacatku *4* ale zda se mi neukoncenej *9* ja sem myslela ze se zmeni na krasnou a jeste par dilu bude a ono nic *8* -
Díly
Nevíte někdo jestli budou nějaký nový díly ošklivky katky? na jednou blogu jseem četla že by měli natočit podobnej seriál, tak se chci zeptat jestli je to pravda. ???