-
Škoda že tam už není Haldir *13*
-
Achjo, když se dělali takovýhle filmy, tak jsem byl nejšťastnější člověk na zemi. Teď ty filmy stojí opravdu za [cenzurovano]. *9*
-
Tenhle díl je fakn nej. *14* *3*
-
kdo???
mohla bych se zeptat kdo tam všechno umře??(hlavně z toho společenstva prstenu) *7* -
-
Re: kdo???
to prece nemuzeme tady napsat...musis se kouknout sama... *1* -
-
*15* tak se na to koukni
-
-
-
Nej filmík
Tento filmík je vážně úžasnej. Nejenom že v něm hraje Orlando Bloom... Vážně nej filmík a divim se, že má tak málo famíků (fanoušků) *3* -
Super
úžasný film, viděla jsem ho asi milionkrát a stejně mě nikdy neomrzí. Divím se, že má tak málo fanoušků *1* -
Nej
Fakt super film..nevím ale mě se tento díl líbí nejvíc.Ale i ostatní díly jsou super.....právě sem se dokoukala na 3.díl a podívala bych se klidně ještě jednou *1* NEJ *4* -
pp
nemate prosim vas nekdo nejakej plakatik z panu prstenu? dyztak mi napiste na meil Karolina.Krizova93@seznam.cz
dekuj u za odpoved
*14* -
pp
tento filmik žeru
třetí díl je nej *14* -
Úžasná trilogie
Dovolím si nesouhlasit. Myslím, že nejlepší díl je Dvě věže. Je tam spousta akčních scén zcela fantasticky udělaných a vůbec celý film. Celá trilogie je naprosto úžasná a jsem nesmírně ráda, že ještě za tohoto života jsem měla možnost něco tak krásného a nezapomenutelného spatřit! Opravdu spisovateli a všem lidem, kteří na tomto skvělém filmu spolupracovali bych chtěla poděkovat za úžasnou práci. *4* -
-
Re: Úžasná trilogie
spisovatel na něm asi nespolupracoval... -
-
Re: Re: Úžasná trilogie
tak asi myslel scénaristy
-
-