Přejít na výpis diskuzí

Panelák

FILM 5.9.2008 
113 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Ahoj ema, nemusíš sa na mna hnevať viem ako to chodí v práci, tiež mi šéf nedá volno, tak striedavo iba dovolenku ked potrebujem. PS si fajn dievča si myslím, nehnevaj sa na mňa možme si len písať spolu aj tak si ďaleko, ale škoda a mám ťa stále rád. Želám ti len to najlepšie v živote, nech sa ti vo všetkom darí
  • Luky1987
    Ahoj ema mokranova, kde si teraz a ako sa máš. Škoda, že sa nemôžeme spolu stretnúť, ale môžme si aspoň takto písať
  • Nie ze ta nemam rada ale proste poznamesa ano ale nie v realnom svete proste ma hneva sa nemozme stretnut lebo nam nedovolia a premyslala som ked nam to nedovolia tak tak bysme maly ustupit vsak neviem ako vyzeras ake mas vlasy oci ake mas velikost topanok….a ja som ti to uz pisala a muz by sa mal predstavit prvi.A podla mna by sme maly ist dalej myslim tym ze by sme si maly najst partnerov prepac
  • A teraz som v cesku
  • No ja neviem ci ti mam poslat fotku a nemozem mam vela prace a zajtra idem do spanielska
    • Luky1987
      Nevadí, OK
  • Luky1987
    Aj mna mrzí, že sa nemôžme stretnúť, išiel by som s tebou aj na dovolenku dobrú láska atd. Ja som myslel, že si ma už videla, mám tu fotku na profile pozri si za to som ti nepísal ako vyzerám, posielam ti pusu
  • A co ze mas 28 rokov aj tak si dieta
  • Luky1987
    Nemusíš ma urážať, tak si sleduj tie kraviny Panelák, Búrlivé Víno, Ordinácia v ružovej záhrade atd. mne je to jedno
  • Ked nemate radi pamelak ani sem nechodte pretoze pre niektorych je to super
    • mata5
      Vaneso pravda
  • Luky ahoj moja laska sladka ako medicek si velmi zlaty a pekny. Prajem ti do noveho roku vsetko len to dobre aby sa ti darilo zlatko moje posielam ti pusu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší